ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς, που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και φαίνεται να έχουν νομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, ίσως να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, το οποίο έχει τις δικές του αμετακίνητες απόψεις. Περιορισμοί μπορεί να τεθούν και σε θέματα που αφορούν στις σπουδές ή ένα ταξίδι.
Ερωτικά
Αν ζεις μαζί με το ταίρι σου, ενδέχεται να υπάρξει μια αναστάτωση, που όμως δεν έχει απαραίτητα αρνητικό χαρακτήρα. Το πιθανότερο είναι πως θα χάσεις για λίγο την βολή σου, κάτι όμως που μπορεί και να σου αρέσει!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα», τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στις προσωπικές σου υποθέσεις. Αντίθετα, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να είσαι προσεκτικός/η και να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου, αφού το πιθανότερο είναι να συναντήσεις σοβαρά εμπόδια ή καταστάσεις που απαιτούν συνετούς χειρισμούς. Καλό είναι επίσης να μην εγγυηθείς για… κανέναν!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σε «τροφοδοτεί» με κοπλιμέντα , διαμορφώνοντας ένα ελπιδοφόρο κλίμα. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να το… διασκεδάσεις παρέα με το ταίρι σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Με τον Κρόνο «παρόντα» είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες, εξ αιτίας της αδυναμίας ή ανεπάρκειας ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα αν δοκιμάζεσαι από κάποιου είδους αντιπαράθεση, να θυμάσαι ότι οι άλλοι έχουν κάποιες κρυφές «άκρες» γι’ αυτό πριν κινηθείς οφείλεις να διερευνήσεις προσεκτικά το τι μπορεί να «παίζεται» στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται σε κρίση, κάτι που σήμερα μπορεί να επιβεβαιωθεί αφήνοντας σε με μια… πίκρα! Από την άλλη πλευρά όμως η πίεση θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες δύσκολες αποφάσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να θέσει σε δοκιμασία τις φιλικές σου σχέσεις, με αφορμή κι αιτία ένα θέμα που σχετίζεται με την δουλειά σου. Ακόμη όμως κι αν στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις, κράτα το ότι θα έχεις πια μια καθαρή εικόνα για το ποιος/α σε νοιάζεται πραγματικά και ποιος/α όχι. Αν πάλι σου ζητηθεί να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη, πράξε τα δέοντα τηρώντας όμως τις αναγκαίες αποστάσεις.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να ταλαιπωρηθείς από συναισθηματικές μεταπτώσεις κι είναι πολύ εύκολο να βρεθείς από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα» ή το αντίστροφο. Καλό είναι λοιπόν να μην παίρνεις στα σοβαρά ούτε καν τον… εαυτό σου!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και «ποντάρεις» πολλά επάνω του, φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι «να κάνεις την καρδιά σου πέτρα» και να εφαρμόσεις τα δέοντα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλείσαι να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα τους και να τα εμψυχώσεις, ώστε να μειώσεις ή να ακυρώσεις κάθε αίσθημα απόρριψης.
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήταν λάθος να θεωρήσεις ότι η ερωτική σου ζωή είναι «το Α και το Ω» της ύπαρξης σου. «Βγες» λοιπόν από το πρόβλημα πριν εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο απόδοσης ευθυνών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί ζητούν επειγόντως την λύση τους, πριν όμως πάρεις τις αποφάσεις σου καλό είναι να «μετρήσεις» προσεκτικά τις εκάστοτε συνέπειες. Αυτό αναφέρεται ιδιαίτερα σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου, τα οποία μάλιστα μπορεί να έχουν και νομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, με τον Κρόνο «παρόντα» ίσως πιεστείς να φιλοξενήσεις κάποιον/α.
Ερωτικά
Κάποιος/α μπορεί να εκδηλώσει ανοικτά το ενδιαφέρον του για σένα, καλό είναι όμως να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, αφού έχεις να κάνεις με ένα επικοινωνιακό «παιχνίδι», που ενδέχεται να εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact