ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, έχεις την ισχυρή ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Προσέχεις και προστατεύεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν έμπρακτα, κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη σου! Κάποια γεγονότα ή συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να νιώσεις σίγουρος για τις μέχρι τώρα επιλογές και τις αποφάσεις σου! Γενικά, είναι μια ημέρα που θα σου δώσει αυτό που θες, χωρίς υπερβολές και θα την απολαύσεις προσγειωμένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα κάποιες ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να προσέξεις την τάση σου να γίνεσαι καταπιεστικός και αμυντικός χωρίς λόγο με τον σύντροφο! Εκμεταλλεύσου τον αισθησιασμό και τον συναισθηματισμό της ημέρας, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις, που ενδεχομένως να κουράσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες επαγγελματικές εξελίξεις σήμερα, ωστόσο τα πράγματα είναι θετικά. Θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι οικονομικές σου υποθέσεις και θα βρεις τρόπους, να κερδίσεις ακόμα περισσότερα χρήματα ή να λύσεις παλαιά προβλήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο Υδροχόε, θα σε κάνει σίγουρα τον πρωταγωνιστή της ημέρας! Η διέλευση ωστόσο αυτή, ίσως σε ωθήσει να φερθείς κάπως εγωιστικά και νευρικά σε επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες! Αν προσέξεις αυτήν την τάση σου, θα καταφέρεις σήμερα να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα πετυχαίνοντας στόχους, να τραβήξεις τα βλέμματα και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εμφάνιση σου, ενισχύοντας την λάμψη και την ισχυρή προσωπικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ισχυρός συναισθηματισμός, πάθος, ομορφιά και γοητεία σε χαρακτηρίζουν σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται λίγη προσοχή. Ίσως δεν σκέφτεσαι αντικειμενικά κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου και δεν μπαίνεις στην θέση του συντρόφου σου, πριν αντιδράσεις! Φρόντισε λοιπόν να είσαι ολιγαρκής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι μάλλον παρορμητικός στο τομέα της καριέρας, ωστόσο η ακούραστη θέλησή σου για δουλειά, θα αποφέρει καρπούς, παρά τα μικρά σου λάθη! Οικονομικά, ίσως ήρθε η ώρα να ξοδέψεις μόνο για δική σου ικανοποίηση! Καιρός να νοιαστείς και για σένα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομακρύνεσαι για λίγο από τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες! Μην επικεντρώνεσαι σε φόβους, άγχος και ενοχές, που πιθανόν να βγουν τώρα στην επιφάνεια και μην στεναχωριέσαι λόγω νοσταλγίας ή αναμνήσεων! Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να βρεις λύσεις και να πάρεις αποφάσεις για τις επόμενες ημέρες, με σύμμαχο την διαίσθηση σου! Παρά την πιθανή πεσμένη σου διάθεση, μία αποκάλυψη μέσα στην μέρα, θα σου δώσει μία μικρή χαρά, που θα τα αλλάξει όλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βγάζεις ένα παράπονο σήμερα και αποζητάς την συναισθηματική επιβεβαίωση από τον σύντροφο, με κάθε τρόπο! Η τρυφερότητα και η γλυκύτητα σου, σε βοηθούν ώστε να πετύχεις αυτό που διεκδικείς από εκείνον! Τους ελεύθερους, θα τους απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή παλαιός έρωτας, μέσα από μία είδηση ή παρασκηνιακή επικοινωνία! Νιώθεις ανανεωμένος ψυχικά και ενδυναμωμένος συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι πολύ δημιουργικός, απλά πρέπει να προσέξεις την τάση σου για αφηρημάδα! Οικονομικά, απολαμβάνεις εύνοια και βρίσκεις λύση σήμερα, σε παρελθοντικά προβλήματα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact