ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Την σημερινή ημέρα, φίλε Τοξότη, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου! Με το Τετράγωνο Άρη-Δία, ξεχνάς την λογική και γίνεσαι μάλλον νευρικός και απότομος στα λόγια σου, όπως και βιαστικός στις κινήσεις σου! Πέρα από παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, με κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις, θα πλήξεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, γεγονός που θα αποτρέψει τους άλλους, να συναναστραφούν μαζί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία ημέρα που θα φέρει φλερτ και νέα πρόσωπα στην ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος! Ωστόσο, καλό θα ήταν, να μην εμπιστεύεσαι στα τυφλά γνωριμίες, λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού! Αν είσαι ήδη με κάποιον, πρέπει να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός, αφού η οξυθυμία σου, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ρήξεις σε σταθερές σχέσεις! Μείνε ψύχραιμος και ήρεμος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λάθη βιαστικά και απότομη συμπεριφορά, από μέρους σου, θα προκαλέσει προβλήματα στην εργασία, αν δεν συγκρατηθείς! Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις αγορές σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, οφείλεις να προσέξεις τις μετακινήσεις σου με το Τετράγωνο Άρη-Δία! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές, σε οποιαδήποτε κανονισμένη ή μη, μετακίνηση σου! Φρόντισε λοιπόν, να είσαι απόλυτα οργανωμένος! Επιπλέον, σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, οφείλεις να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου, τα νεύρα σο, αλλά και τα κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όχι η καλύτερη ημέρα για σοβαρές συζητήσεις στα αισθηματικά σου, αφού άλλα λες και άλλα εννοείς, με αποτέλεσμα παρεξηγήσεις και εντάσεις! Αν είσαι σε γάμο, μην κοντράρεσαι με πεθερικά σήμερα! Πέρασε μία ήσυχη ημέρα και άσε αποφάσεις, λόγια και μηνύματα για άλλη φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όχι σε οικονομικές ή επαγγελματικές συμφωνίες σήμερα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα αργότερα, να το μετανιώσεις! Μην αφήνεις την υπεραισιοδοξία σου να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Δία Υδροχόε, καλύτερα να κάνεις υπομονή και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και δεν σε αντιπροσωπεύει! Υπομονή λοιπόν, γιατί ίσως υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις σχέσεις σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα, είναι να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην σκέφτεσαι υπερβολικά κάτι που συνέβη στο παρελθόν, δίνοντας του περισσότερη αξία, από όσο πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εντάσεις θα παρουσιάσει σήμερα ο ερωτικός τομέας, λόγω καυγάδων που ξεκίνησαν από ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία και καταπίεση! Μην τραβάς καταστάσεις στα άκρα και θα δεις ότι όλα θα ηρεμήσουν ξανά, κάποια στιγμή! Την ένταση που έχεις μέσα σου, καλύτερα να την εκμεταλλευτείς σε προσωπικές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικές απώλειες ή προβλήματα θα υπάρξουν, εκεί που δεν θα το περιμένεις, λόγω απρόσεχτων λαθών που έκανες! Τεταμένο το κλίμα, με ορισμένους συναδέλφους σήμερα, αλλά είναι στο χέρι σου να αποφύγεις την ένταση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Δία, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα, πιθανούς καυγάδες και εριστικότητα, σε διαπροσωπικές σχέσεις! Η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σήμερα, θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους γύρω σου, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε ένταση, λόγω της όψης! Είναι κρίμα λόγω νευρικότητας και παρορμητισμού, να προκληθούν ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις, γι’αυτό κάνε υπομονή, έστω την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά τα προβλήματα σήμερα στην συντροφική ζωή. Λεκτικές γκάφες, ασυνεννοησία και νεύρα, θα πλήξουν την ερωτική σου ζωή, αν δεν κάνεις υποχωρήσεις και αν δεν γίνεις πιο διαλλακτικός! Αν είσαι ελεύθερος, γίνε λίγο πιο καχύποπτος απέναντι σε νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες σου στον επαγγελματικό χώρο, δυσκολεύουν, λόγω παρεξηγήσεων και ίσως καυγάδων. Μείνε ψύχραιμος και όλα θα κυλήσουν ήρεμα! Μην κάνεις πολλά έξοδα σήμερα, αν δεν το σκεφτείς πρώτα καλά!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact