ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 14 Αυγούστου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την βοήθεια και την στήριξη της η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα, θα εκφράζεσαι και θα ενεργείς συνεσταλμένα ή ακόμη και φοβισμένα, αν η διαίσθηση σου στο προστάζει! Μπαίνεις σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης και επιδίωξης ηρεμίας! Εδώ και καιρό έχεις βαλθεί να μάθεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και ναι, σήμερα μία αποκάλυψη θα σου δείξει το δρόμο της αλήθειας και θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπερδεύεις τον σύντροφο με την συμπεριφορά σου! Από την μια τον γοητεύει αυτό το μυστήριο που σε περιβάλλει, από την άλλη όμως, του δημιουργεί σημαντικές συναισθηματικές ανασφάλειες! Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάζεις στην αρχή μίας νέας γνωριμίας, προσπαθώντας απλά να κερδίσεις χρόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν στιγμές, κατά τις οποίες θα ξαφνιάσεις τους συναδέλφους σου με τον υπερβολικό συναισθηματισμό σου και την δραματικότητα σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα, επειδή απλά θες να κάνεις “φιγούρα”!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η φιλική για σένα, η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα, θα σε ανανεώσει τελείως σήμερα! Είσαι ιδιαίτερα φιλικός και κοινωνικός, αλλά με ένα τρόπο ασυνήθιστο και απρόβλεπτο, γεγονός που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα! Μην διστάσεις να σε παρασύρει, να σε ενθουσιάσει και να σε συναρπάσει, με οτιδήποτε νέο σου φέρει! Μην ξεχνάς, πως ακόμα κι αν ξεπεράσεις τα όρια σου, οι φίλοι θα είναι πάντα στο πλευρό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, μέσα από φιλικούς κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Πρόκειται για ένα πρόσωπο ικανό να σε συναρπάσει και να σε ενθουσιάσει με τον διαφορετικό, από αυτά που έχεις συνηθήσει, χαρακτήρα του! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν υποκύπτεις στις απαιτήσεις του συντρόφου σου, γεγονός που συχνά θα σας φέρει σε κόντρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε την συμπεριφορά σου σε συνεργάτες, διότι θα σε θεωρήσουν είτε απότομο, είτε αναξιόπιστο! Μην ξοδεύεις αλόγιστα, γιατί απλά δεν θέλεις να περιοριστεί η ελευθερία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα σήμερα, θα σε ωθήσει να εκδηλώσεις τον εαυτό σου με προσεκτικό τρόπο, ώστε να προσελκύσεις την καλή γνώμη των άλλων και φυσικά τον σεβασμό τους! Ίσως για αυτόν τον λόγο τώρα, προτιμήσεις να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου είναι κατά κάποιο τρόπο χρήσιμοι! Οι πρακτικές και υλικές αξίες είναι σημαντικές για σένα την σημερινή ημέρα και είσαι αποφασισμένος να εκπληρώσεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Θα καταφέρεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι και να φέρεις τις καταστάσεις και τα γεγονότα, εκεί που θες! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην είσαι ψυχρός ή σνομπ, απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες! Άσε έναν δρόμο ανοιχτό για συναίσθημα και θα δεις πως θα είναι υπέρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ικανοποίηση μέσα στον χώρο εργασίας, έρχεται από τους άλλους, οι οποίοι θα σου δώσουν την ώθηση που χρειαζόσουν για επαγγελματική ή ακόμα και για οικονομική επιτυχία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα σήμερα, θα σε κάνει να απολαύσεις, αλλά και να εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια, την ειλικρίνεια, τον θαυμασμό, την αξιοπιστία και την γενναιοδωρία των άλλων ανθρώπων που θα συναναστραφείς! Θα αισθανθείς μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, μέσα από επαφές, ειδήσεις και επικοινωνίες που θα καταφέρεις να μοιραστείς πολλά από αυτά που σκέφτεσαι! Τώρα είναι επίσης η ιδανική περίοδος, να σχεδιάσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέναντι στον σύντροφο σου, είσαι ευθύς στις ερωτήσεις που κάνεις και λαμβάνεις απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαρες απαντήσεις. Δεν χάνεις τον καιρό σου με περιστροφές ή δήθεν στρατηγικές, γεγονός που σε βοηθά πολύ να καταλάβεις που βρίσκεσαι και πως πρέπει να κινηθείς! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και μηνύματα από το άτομο που θες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact