ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 14 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα σήμερα σήμερα, θα καταφέρεις να εκφράσεις με ένταση και πάθος τις επιθυμίες σου, γεγονός που θα έχει για σένα τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεδομένου ότι με την πειθώ και την διορατικότητα σου, θα καταφέρεις να μεταδόσεις τις σκέψεις σου στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και έχεις επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είναι εξαιρετικά εύκολο σήμερα να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου! Ο μαγνητισμός σου και η γοητεία σου, είναι ακαταμάχητα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να είσαι προσεκτικός σήμερα, αφού πολλές φορές θα φερθείς καταπιεστικά και κτητικά προς τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σε κάποια σημεία θα εντοπίσεις ατέλειες και καλό θα ήταν να μην παραλείψεις την αποκατάσταση τους! Οικονομικά, απολαμβάνεις σήμερα την απόλυτη εύνοια, με κάθε τρόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα σήμερα, είσαι αποφασισμένος να ηρεμήσεις και κυρίως να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Με αβρούς τρόπους, έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που μέχρι πρότινος, ήσασταν απομακρυσμένοι, για οποιοδήποτε λόγο! Φρόντισε να ζυγίσεις πολύ καλά τις καταστάσεις, πριν πάρεις πρωτοβουλία προσέγγισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις και ευχαριστιέσαι σήμερα, την συναναστροφή με τον σύντροφο σου και την ομαλή, ευχάριστη επικοινωνία σας! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα νιώσεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ερωτευτείς και να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Έρχεται λοιπόν μία νέα συναρπαστική γνωριμία, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις σήμερα ικανοποίηση, περισσότερο μέσα από συναδελφικές σχέσεις, παρά από ατομικά επιτεύγματα! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε έξοδα, για λόγους ψυχαγωγίας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Λέοντα σήμερα, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να εκπληρώσεις στόχους, με πρακτικότητα, μεθοδικότητα και οργάνωση! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καλά κάνεις και είσαι εξυπηρετικός, μετριόφρων και σεμνός, όμως πρόσεχε μην το παρακάνεις και χάσεις, αυτό το μοναδικό ταπεραμέντο και λαμπερή προσωπικότητα που έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου και αυτό ίσως φέρει μία ψυχική απομάκρυνση με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, προθυμοποιήσου να εξυπηρετήσεις οπουδήποτε χρειαστεί ή έχει ανάγκη το άτομο που σε ενδιαφέρει και σίγουρα θα σε δει με τον τρόπο που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην μένεις σιωπηλός και απομονωμένος σήμερα, στο εργασιακό περιβάλλον, αφού έτσι κι αλλιώς, οι συνθήκες, αλλά και οι άλλοι, δεν θα σε αφήσουν! Οικονομικά, πρέπει να αναλύεις αρκετά τα έξοδα που θες να κάνεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact