ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με την είσοδο του Ήλιου στον Ιχθύ σήμερα, αλλάζεις πρόσωπο και από ένας άνθρωπος εκδηλωτικός και κοινωνικός, επικεντρώνεσαι πλέον στην διαίσθηση και το συναίσθημα σου, τα επιστρατεύεις σε κάθε σου κίνηση και δράση και σίγουρα, θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο! Μπορείς τώρα, να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου και με οδηγό το ένστικτο σου, να προωθήσεις παρασκηνιακά τους στόχους, τους σκοπούς και τις επιθυμίες σου, με επιτυχία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή κρυφός έρωτας, που σε συναρπάζει και σε παρασύρει σε πρωτόγνωρες εμπειρίες, αλλά και σε ριψοκίνδυνα μονοπάτια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις, την αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή σου, που εδώ και καιρό έχει αισθήματα για σένα, αλλά εσύ δεν μπορούσες να το καταλάβεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καταφέρνεις και «εξουδετερώνεις» εχθρούς και ανταγωνιστές! Οικονομικές δυσκολίες, ξεπερνιούνται με απόλυτη ευκολία σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με την είσοδο του Ήλιου στον Ιχθύ σήμερα, δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου, όμως και εκείνοι, σε βοηθούν με συμβουλές και πράξεις, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου ή στόχου σου! Πέρασε σήμερα όσο καλύτερα μπορείς με τον περίγυρο σου και πες επιτέλους όχι στην μοναξιά! Επιπλέον έρχεται η αλλαγή που ήθελες τόσο καιρό και καταφέρνεις, χωρίς καν να προσπαθήσεις, να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις επιτέλους την λύση που ήθελες, μαζί με τον σύντροφο σου, ώστε να ανανεώσετε την σχέση σας και να λύσετε κάθε προβληματισμό και δυσκολία, μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία που έρχεται σήμερα, θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, γιατί πραγματικά είναι διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ιδέες σου, αλλά και η οξυδέρκεια σου, είναι οι σύμμαχοι σου στην επαγγελματική επιτυχία σήμερα! Οικονομικά χρειάζεται προσοχή, γιατί είσαι παρορμητικός σε υπερβολικά έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα, με την είσοδο του Ήλιου στον Ιχθύ σήμερα, μπορείς πλέον να ακολουθείς άφοβα το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους, τους σκοπούς και τις φιλοδοξίες σου, υλοποιώντας σχέδια! Είσαι σαφώς ικανός, αξιοθαύμαστος και κερδίζεις με την καλοπροαίρετη στάση σου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Διορθώνεις κάθε λάθος εικόνα είχες δημιουργήσει μέχρι τώρα, στους γύρω σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην διαστάσεις στιγμή να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και πλησιάσεις διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκριση είναι πολύ πιθανή σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, ήρθε η στιγμή να κάνετε πλέον την σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο σου, που εδώ και καιρό θες, αφού ήρθε η ώρα να μιλήσεις ώριμα, λογικά και κυρίως πειστικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να πετύχεις υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Οικονομικά θα υπάρξουν κέρδη, κυρίως μέσα από νέες συμφωνίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact