ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με τον Ερμή στον Σκορπιό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Είσαι ιδιαίτερα ικανός να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρων σου για σένα! Με όπλα την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα συντροφική και τρυφερή η σημερινή μέρα για τους δεσμευμένους, με “γαρνιτούρα” το πάθος και τον ρομαντισμό! Οι ελεύθεροι έχουν μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και διαφορετική, από αυτό που έχουν συνηθίσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου και είναι άψογες οι σχέσεις σου με συναδέλφους! Μία οικονομική συμφωνία ή είδηση, σε χαροποιεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία, αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή στον Σκορπιό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά! Ευνοείσαι για συνεργασίες, αλλά και γενικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Να ακούς και τις ανάγκες των άλλων και όχι μόνο να εκφράζεις τις δικές σου και θα δεις πως όλα σταδιακά, ισορροπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου είναι η σημερινή, αφού θα απολαύσεις συντροφικότητα και ηρεμία, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις! Γενικά η ερωτική ζωή, σου δίνει ικανοποιητικές εξελίξεις, που σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι απόλυτα ισορροπημένος και λογικός σε επάγγελμα και χρήμα και καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που θες! Αναγνωρίζεται η αξία και η προσπάθεια σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή στον Σκορπιό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά, οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, όπως και την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Προσπάθησε να μην είσαι επιπόλαιος ή ανώριμος και να επικεντρωθείς σοβαρά σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, ευεξίας και διατροφής, δρώντας με επιτυχία σε αυτούς τους τομείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες θα έχουν οι ελεύθεροι, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να σε κακομάθει με πάθος και ρομαντισμό, ο σύντροφος! Μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή μέρα, που κυλά ανάλογα με τις επιθυμίες και τους στόχους σου στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται, ακόμα και μέσα από επιπλέον οικονομικές αποδοχές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact