ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα προσπάθησε να κινείσαι παρασκηνιακά και θα δεις πως θα βγεις απόλυτα κερδισμένος! Είσαι διαισθητικός, διορατικός και πιθανόν να υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα προτιμήσεις να είσαι μόνος! Είσαι αποφασισμένος να κοιτάξεις τις ανάγκες σου και να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν καιρό τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει εξέλιξη σε σχέση με μία ερωτική ιστορία, που σου έχει μείνει απωθημένο! Η διαίσθηση σου, είναι εκείνη που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις στον έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν, να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σου σήμερα, αφού δυσκολεύεσαι να μείνεις ανεπηρέαστος από τις απόψεις του, όσον αφορά τις επιλογές σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, φρόντισε άμεσα εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οικονομικά, απολαμβάνεις σήμερα την απόλυτη εύνοια, με ποικίλους τρόπους!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα επιδιώκεις να βρεις μαζί με άλλους ανθρώπους και κυρίως μαζί με τους φίλους σου, κοινούς στόχους και κοινούς σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους δημιουργώντας ωφέλιμες συμμαχίες! Έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θες! Ήρθε η ήμερα, να κοινωνικοποιηθείς με τον τρόπο που θες, να αξιολογήσεις ορθά τις κοινωνικές σου σχέσεις και να εκπληρώσεις τα σχέδια και όνειρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα υπάρξει μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία και πιθανόν υποκινούμενη! Οι φίλοι σου θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και ίσως σε βοηθήσουν στις συναισθηματικές σου εξελίξεις, φέρνοντας σε, σε επαφή με ένα καινούργιο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις στο έπακρο την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εκπληρώνεις φιλοδοξίες και καταφέρνεις να αποδώσεις άψογα, μέσα από ομάδες! Οικονομικά, υπάρχει αρκετή εύνοια, όμως θα υπάρχουν και έξτρα, ξαφνικά έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και τη φήμη σου! Πολύ πιθανόν να επαναξιολογήσεις την στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσεις ευκολότερα παρακάτω και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου καταξίωση! Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη και τον έρωτα σου! Αυτή η συμπεριφορά σου όμως, ίσως φέρει αμφιβολίες στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να βάζεις τοίχους για λόγους εγωισμού, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η αποφασιστικότητα σου να πετύχεις στην καριέρα αλλά και η επιθυμία σου για δημόσια αναγνώριση σε φέρουν σίγουρα επιτυχία στα επαγγελματικά σου! Οικονομικά θα υπάρξει επίσης εύνοια, κυρίως λόγω δικής σου ορθής διαχείρισης!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact