ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, καταφέρνεις σήμερα και βρίσκεις λύσεις σε πολλά θέματα, κλείνεις εκκρεμότητες, οργανώνεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα σου μένει και καιρός για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και να βοηθήσεις αυτούς που αγαπάς, σε ότι κι αν χρειαστούν! Κουράζεσαι, αλλά η κούραση αυτή, αποδεικνύεται άκρως εποικοδομητική! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα φέρει ανασφάλεια για την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη σε σχέση, δεν χρειάζεται να κολλάς σε λεπτομέρειες, να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα φέρει φθορά και κούραση στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από την εργασία σου, σου κινεί το ενδιαφέρον! Προσπάθησε διακριτικά να το πλησιάσεις! Πιθανόν σήμερα να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, αφού η απόδοση σου είναι στα καλύτερα της και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα, για θέματα ευεξίας και ομορφιάς!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, φίλε Ταύρε, τα φώτα πέφτουν πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού! Η φήμη σου κοινωνικά βελτιώνεται, εσύ καλοπερνάς και ξαναγίνεσαι παιδί! Τυχερές συγκυρίες, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου και η δημιουργικότητα σου είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα φέρει επικίνδυνη ανεμελιά και ενθουσιασμό υπέρμετρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόλυτα ερωτική ημέρα η σημερινή! Για τους ελεύθερους, μόλις έφτασε ένα 24ωρο γεμάτο φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και πλήρη ικανοποίηση! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις πάθος, ρομαντισμό, συναίσθημα και ακόμα και εκπλήξεις από τον σύντροφο! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, η τύχη είναι με το μέρος σου και το σίγουρο είναι ότι θα καλοπεράσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη σε βοηθά σε επάγγελμα και χρήμα! Ακόμα και αν έρθουν μικρές αναποδιές, καταφέρνεις εύκολα να τις ξεπεράσεις σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, θα στρέψεις την προσοχή σου σε αναμνήσεις, σκέψεις του παρελθόντος, νοσταλγίες, αλλά και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά και πρέπει τώρα να βρεθεί ο σωστός τρόπος επιτέλους, να διευθετηθούν. Πέρα από αυτό όμως, είναι η ιδανική περίοδος τώρα να επιδιώξεις συζητήσεις, ώστε να βρεθούν λύσεις μέσα στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα επαναφέρει προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν λυθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι ιδανική για ερωτική προσέγγιση ατόμων του παρελθόντος και φυσικά για προσπάθεια επανασύνδεσης! Οι δυνατότητες θα είναι πολλές για επικοινωνία και συνάντηση με τον πρώην σύντροφο σου, ώστε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας και γιατί όχι, να ξεκινήσετε ξανά από το μηδέν! Αν δεν σε ενδιαφέρει ένας έρωτας του παρελθόντος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεπεράσεις ή να λύσεις παλαιά προβλήματα στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αλλά κυρίως στα επαγγελματικά, που επιτέλους κάποιες συγκυρίες και γεγονότα, σε κάνουν να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ιδιαίτερα ευχάριστη η σημερινή ημέρα για σένα, αγαπητέ Καρκίνε! Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, φέρνει χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, χαρούμενες επαφές και συναρπαστικές συναντήσεις ή γνωριμίες! Η κοινωνική σου ζωή αλλάζει, βελτιώνεται και εμπλουτίζεται από πρόσωπα, επικοινωνίες, μετακινήσεις, εξόδους, δραστηριότητες και εξελίξεις! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα φέρει αποκαλύψεις κουτσομπολιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι, δεν πρέπει να κάτσουν στιγμή στο σπίτι! Μέσα από μετακινήσεις και εξόδους, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ, που τους ανανεώνει! Αν πάλι, είσαι ήδη με κάποιον ή θες ένα συγκεκριμένο άτομο, η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται φανερά! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, συζητήσεις και συναντήσεις, θα βοηθήσουν, ώστε να προωθήσεις τους στόχους σου για αυτήν την σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι χαρούμενα νέα και επιπλέον ευνοείσαι για νέες συμφωνίες-συνεργασίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact