ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, αγαπητέ Λέοντα, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου! Είσαι αποφασισμένος και ικανός να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις και να απολαύσεις την ζωή! Κάποιες συγκυρίες ή ειδήσεις, θα σου δώσουν ουσιαστική χαρά και θα σου εξαλείψουν ότι ανασφάλεια ή αβεβαιότητα είχες μέχρι τώρα! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα φέρει διατροφικά λάθη και υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα θετική η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου! Αν είσαι ήδη με κάποιον, απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο! Ωστόσο καλό θα ήταν, να περιορίσεις λίγο ζήλια και κτητικότητα, ώστε να μην χαλάσεις αυτήν την όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ το πρώτο, αλλά διακριτικό βήμα σήμερα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η ανταπόκριση του, είναι σχεδόν βέβαιη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην εργασία επιτέλους καλμάρουν και ισορροπούν! Οικονομικά παίρνεις μία χαρούμενη είδηση, που επιτέλους σε ηρεμεί για ένα συγκεκριμένο θέμα και δεν αγχώνεσαι πια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο δικό σου ζώδιο φίλε Παρθένε και είσαι πλέον ο απόλυτος πρωταγωνιστής! Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτήν την ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο! Η ημέρα φέρνει μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, εξόδους και γενικά μετακινήσεις, που θα σου χαρίσουν χαμόγελο και ικανοποίηση! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα φέρει εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις, σε ορισμένες διαπροσωπικές σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είσαι στα καλύτερα σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι πλούσια από φλερτ, μηνύματα ερωτικά και γοητευτικές συναντήσεις και γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες! Αν σκεφτόσουν μέχρι τώρα, αν πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα, να ξέρεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Αν είσαι ήδη με κάποιον, καταφέρνετε και λύνετε τα προβλήματα στην σχέση σας με ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση! Επιδίωξε την λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά τα πράγματα πάνε όλο και πιο καλά! Έχεις την ενέργεια, αλλά και τις ιδέες που χρειάζονται, ώστε να αποδείξεις πόσο ικανός είσαι και να αναγνωρισθεί η αξία σου! Οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό, που κάνεις καλύτερα από όλους! Να ακούς άφοβα την διαίσθηση σου! Ωστόσο, κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, πρέπει να αποφθεχθούν αφού κάποιες αποκαλύψεις θα εκθέσουν εσένα και μόνο, με αποτέλεσμα να μετανιώσεις που άνοιξες το στόμα σου και εμπιστεύτηκες τα λάθος άτομα, για άλλη μία φορά, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τους δεσμευμένους, θέλει προσοχή η σημερινή ημέρα! Παρασύρονται σε κρυφές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις και αρκετά μυστικά και ψέματα! Το θέμα είναι, ότι η ημέρα φέρνει και αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως, μεγάλες αλήθειες, οπότε χρειάζεται προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και σε αφήνει άφωνο, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν το περίμενες καν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τέλεια ημέρα για οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες! Τα έσοδα σου αυξάνονται από το πουθενά και βρίσκονται λύσεις! Επαγγελματικά, πρέπει να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, αλλιώς θα αγχωθείς με τις εκκρεμότητες που αφήνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, νέες εμπειρίες, αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση! Οι φιλικές σου σχέσεις θα εμπλουτιστούν με επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, αλλά και γνωριμίες που θα μεγαλώσουν τον κύκλο σου! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα φέρει προκλητικότητα και ονειροπόληση, που θα σε βλάψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, στον ερωτικό τομέα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Γνωριμίες, φλερτ και επαφές χαρμόσυνου χαρακτήρα, σε ανανεώνουν και σου χαρίζουν ξανά όρεξη για έρωτα και πολλά χαμόγελα! Αν έχεις ήδη ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία, σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, να βελτιώσεις τα πάντα και να αλλάξεις ό,τι μέχρι τώρα, έπληττε την σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Άψογες οι συναδελφικές σου σχέσεις στον χώρο της εργασίας και οικονομικά καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα, από το πουθενά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου με τα ρητορικά σου ταλέντα, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις ή και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα φέρει ουτοπική διάθεση και ψευδαισθήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη σε σχέση, είναι μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου! Θα έχεις την ευκαιρία, να μιλήσεις και να συζητήσεις ήρεμα και λογικά με τον σύντροφο και να βρείτε μόνιμες λύσεις, στα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε αμφότεροι την αγάπη σας με πράξεις και όχι μόνο με λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί οι ερωτικές ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, να μην είναι πολλές, αλλά είναι σίγουρα αξιόλογες και πιο σοβαρές απ’ό,τι συνήθως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλή ημέρα για προωθήσεις συνετά, τα επαγγελματικά σου σχέδια και φιλοδοξίες! Οικονομικά, είσαι λίγο πιο «σφιχτός» από ότι συνήθως! Αν νομίζεις ότι είναι απαραίτητο, τότε ναι, κάνε οικονομία, αλλιώς είναι κρίμα να στερείσαι χαρές, για οικονομικούς λόγους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact