ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα αγαπητέ Αιγόκερε, είναι γεμάτη αισιοδοξία, τύχη, χαρά και μετακινήσεις, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή! Απολαμβάνεις χαρμόσυνα μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις και τυχαίες ή μη, συναρπαστικές συναντήσεις, όπως και ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα φέρει απροσεξίες στην οδήγηση ή μικροαναποδιές σε ένα ταξίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην διστάσεις σήμερα να προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο, για να πραγματοποιήσετε σήμερα ή τις επόμενες ημέρες! Είναι σίγουρο, πως αυτός είναι ο τρόπος, για να ανανεώσετε την σχέση σας και να ξεπεράσετε μία και καλή τυχόν θέματα ή προβλήματα που υπάρχουν! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες και το κινητό σου δεν σταματά να χτυπά σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λύσεις έρχονται στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και αρκετά έξοδα στον οικονομικό! Ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σου και θα βρεις τρόπο να ανταπεξέλθεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα κάνεις την ενδοσκόπηση σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή! Ιδανική ημέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με ριζικές αλλαγές γενικά στην ζωή σου και απαλλαγή από τοξικές καταστάσεις ή διαπροσωπικές σχέσεις, που τόσο καιρό σου έκαναν κακό! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα φέρει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος! Αν αποφύγεις τάσεις ζήλιας και καχυποψίας, μπορείς επίσης να τον πείσεις μέσα από συζήτηση που εσύ θα επιδιώξεις, για να εκπληρώσει μία σου βαθιά επιθυμία! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου άμεσα στο φλερτ, αφού ο γοητευτικός σου λόγος και ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά ουδέτερη ημέρα για τα επαγγελματικά σου! Οικονομικά έρχεται ένα νέο σήμερα, που αφορά χρέη, κληρονομικά, χρήματα συντρόφου ή επενδύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην βελτίωση τους, στην εξομάλυνση τους και στον εμπλουτισμό αυτών με αλληλοκατανόηση και καλύτερη συνεννόηση! Σίγουρα μέσα από ειδήσεις, νέα, συζητήσεις και συναντήσεις, θα διαπιστώσεις ποιοι άνθρωποι σε αγαπούν πραγματικά και θα έρθεις σταδιακά πιο κοντά τους! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα φέρει από κάποιους ψέματα και εξαπατήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες, οι οποίες πολύ πιθανόν, να αποκτήσουν την ιδιότητα της σταθερής σχέσης! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι ήδη για κάποιον, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να κάνεις το πρώτο βήμα και να επικοινωνήσετε ή να συναντηθείτε! Αν έχεις ήδη σχέση, η επικοινωνία με τον σύντροφο βελτιώνεται και δεν αποκλείεται να σου κάνει και μία πολύ δελεαστική πρόταση, κατά την διάρκεια της ημέρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καλύτερη ημέρα για συνεργασίες και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, ίσως σήμερα πρέπει να αποφασίσεις να κάνεις έναν προγραμματισμό, ώστε να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση αργότερα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact