ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Από σήμερα και στο εξής όμως με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο και να σε ευνοεί οι δυνατότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις αρκεί να τα προγραμματίσεις σωστά και να τα οργανώσεις κατάλληλα. Συζήτησε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ίσως οι προτάσεις που θα σου πουν να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς, γεγονός που θα σε αναζωογονήσει ώστε στην συνέχεια να έχεις αποθέματα ενέργειας για τις προσωπικές σου υποθέσεις. Κάθε ευκαιρία που θα υπάρξει δεν πρέπει να σε παρασύρει σε εξάρσεις ενθουσιασμού και έντονων αντιδράσεων.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα σε συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σε αγχώσουν. Αν κάποιο άτομο που εκτιμάς, χάσει την θέση του, φρόντισε να μην μιλήσεις γιατί μπορεί να είναι εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι όλα κρέμονται σε μία πολύ λεπτή κλωστή και σίγουρα δε θέλεις να πέσεις από αυτήν.

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο που είναι εύκολο να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα. Θα ήταν ωφέλιμο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν και πρέπει να δείξεις την απαραίτητη ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε δες σήμερα πιο προνοητικά κάτι που προς το παρόν σε ξενίζει, γιατί σε προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σου τομέα. Με την βοήθεια του Άρη που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Υδροχόο η παρουσία σου θα είναι αισθητή σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας σου, με αποτέλεσμα να κάνεις εντύπωση και να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ φρόντισε σήμερα να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Με την βοήθεια που σου προσφέρει η νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο εξωτερίκευσε τις πνευματικές σου ανησυχίες και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δε θα αργήσει να έρθει και η επιτυχία που αναζητάς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact