ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα παραδόξως, είσαι αρκετά συνεσταλμένος, κλειστός και ντροπαλός, κυρίως λόγω της Αφροδίτης που περνάει στον Σκορπιό! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην γίνεσαι παθητικός, σε οικογενειακά θέματα που πιθανόν προκύψουν τώρα! Έχεις σήμερα την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν, γι’αυτό μην την χάσεις, λόγω κυκλοθυμίας και εσωστρέφειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς με ποικίλους τρόπους, για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του συντρόφου σου και θα εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του, βελτιώνοντας την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλιός έρωτας, θα σου δώσει ξανά δείγματα και σημάδια της αγάπης του! Ναι, η επανασύνδεση, είναι πολύ κοντά τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο της δουλειάς, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εύθικτος και κυκλοθυμικός και θα δεις πως όλα θα πάνε τέλεια! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις σε οικιακές υποχρεώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Χείρωνα, ίσως νιώσεις ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες ότι είχες θέσεις στην ζωή σου, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί αυτές θα είναι που θα προκαλέσουν και την σημερινή αβεβαιότητα σου! Προστάτεψε τα υλικά αγαθά σου από βλάβες, κλοπές ή λάθος χειρισμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα έχει όλα τα φόντα για ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές, ωστόσο η τάση σου για ζήλια και καταπίεση, θα δημιουργήσει ανούσιους καυγάδες και εντάσεις σήμερα! Απέφυγε οποιαδήποτε πεισματική συμπεριφορά και δεν θα χάσεις! Αν είσαι ελεύθερος η μέρα δεν ενδείκνυται για νέα ερωτικά ξεκινήματα, νέες σχέσεις και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε τους αργούς ρυθμούς και την αφηρημάδα στον εργασιακό τομέα, γιατί μετά θα πιεστείς! Αναμένονται αρκετές οικονομικές δυσκολίες σήμερα, αλλά θα βρεις εναλλακτικές λύσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Χείρωνα, φρόντισε να έχεις υπομονή και αυτοσυγκράτηση και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος! Είσαι αρκετά προσγειωμένος πια και λογικός και μπορείς να το καταφέρεις! Δείξε προσοχή σε εντάσεις, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις, γιατί το κλίμα είναι τεταμένο! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ό,τι κι αν συμβεί τώρα, όπως και σε όποια προκλητική συμπεριφορά αντιμετωπίσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα να παρατηρήσεις μία ασυνεννοησία με τον σύντροφο σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να εκνευρίσει και να ξεστομίσεις λόγια παρορμητικά και νευρικά, που θα μετανιώσεις ύστερα! Σκέψου καλά πριν μιλήσεις , διότι είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στα λεκτικά λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, προσοχή στα μηνύματα που ανταλλάζεις, κατά την διάρκεια ενός φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις να προσέξεις όλες τις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα, διότι η παρορμητικότητα σου, θα σε οδηγήσει σε λάθη, αλλά και πιθανές εντάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Χείρωνα, προσπάθησε να μην γίνεις αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη, λόγω απαισιοδοξίας! Ωστόσο, παρά την πεσμένη διάθεση σου, μία αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου κινήσεις και την εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή πολύ χρειάζεται να δείξεις, όσον αφορά έναν παρασκηνιακό έρωτα ή ένα κρυφό φλερτ που υπάρχει στη ζωή σου αυτήν την περίοδο, γιατί έρχονται αποκαλύψεις που θα βάλλουν την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να προσέξεις όσο γίνεται, για να μην μαθευτεί ένα ερωτικό μυστικό σου, που δεν θες με τίποτα να βγει στην επιφάνεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά λάθη των περασμένων ημερών, δείχνουν τώρα τις αρνητικές τους συνέπειες και αγχώνεσαι! Προσοχή στις επαγγελματικές γκάφες, λόγω αφηρημάδας και ασθενούς μνήμης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Χείρωνα, μην ξεσπάς τα νεύρα σου σε έναν φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, γιατί η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί, όσο κι αν σε αγαπάει! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα πράγματα από τους άλλους, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να φέρουν ρήξεις! Προστάτεψε το φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο, σημαντικές για σένα φιλικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα και σκέψου πολύ πριν προσεγγίσεις έναν φίλο σου ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εμπλέκεις φίλους στην σχέση σου, ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι τις συμβουλές τους! Θα προκαλέσεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις, χωρίς να θες και δεν θα ξέρεις πως να τα διορθώσεις ύστερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα, θα σε κάνουν σήμερα, να μετανιώσεις για κάποιες παρελθοντικές υπερβολές και τα ρίσκα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact