ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Χείρωνα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις, κάποιες λάθος συμπεριφορές που θα έχουν και που θα πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και ψυχρότητα από τους άλλους! Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου λοιπόν, να αποβάλλεις παρορμητισμό και να θυμάσαι πως ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν, να μην εμπιστεύεσαι στα τυφλά νέες γνωριμίες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού και παρορμητισμού! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός σήμερα, αφού η οξυθυμία σου, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ρήξεις σε σταθερές σχέσεις! Φρόντισε λοιπόν, να παραμείνεις ψύχραιμος και ήρεμος, ό,τι συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε λάθη βιαστικά και απότομη συμπεριφορά, στον τομέα της καριέρας, που ενδεχομένως θα σου προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα! Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αγορές σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Χείρωνα, θα διαπιστώσεις πως σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, ίσως κάποιοι «ψάχνονται» για καυγά, αλλά εσύ δεν θα πρέπει να τους κάνεις το χατίρι! Επιπλέον και εσύ πρέπει να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου, όπως και να αποφύγεις τα κουτσομπολιά! Επίσης πρέπει να προσέξεις και τις μετακινήσεις σου, τώρα! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα για σοβαρές συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, αφού άλλα λες και άλλα εννοείς, με αποτέλεσμα να προκληθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πέρασε μία ήσυχη ημέρα και άσε αποφάσεις, λόγια και μηνύματα για άλλη φορά! Φλερτ και γνωριμίες, δεν θα βγουν μάλλον σε καλό σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ένα μεγάλο όχι σε οικονομικές ή επαγγελματικές συμφωνίες σήμερα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα αργότερα, να το μετανιώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Χείρωνα, πρέπει να επιστρατέψεις την υπομονή σου και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και δεν σε αντιπροσωπεύει! Ίσως υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επειδή όλα τα βλέπεις λάθος! Για το καλό σου λοιπόν, μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην σκέφτεσαι υπερβολικά για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εντάσεις θα παρουσιάσει σήμερα η σχέση σου με τον σύντροφο, λόγω καυγάδων που ξεκίνησαν από ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία και καταπίεση! Μην τραβάς το σκοινί και θα δεις ότι όλα θα ηρεμήσουν ξανά, αργά ή γρήγορα! Αν είσαι ελεύθερος, χάνεις σπουδαίες ευκαιρίες στον έρωτα, λόγο δυσπιστίας και καχυποψίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικές απώλειες και προβλήματα θα υπάρξουν, εκεί που δεν θα το περιμένεις σήμερα, λόγω απρόσεχτων λαθών που έχεις κάνει! Τεταμένο το κλίμα και στον επαγγελματικό τομέα, με ορισμένους συναδέλφους να έχουν προκλητική συμπεριφορά απέναντι σου!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact