ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 13 Αυγούστου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, θα νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες, ανθρώπων που αγαπάς και εκτιμάς! Επιπλέον, καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου, ανανεώνεσαι και αποφασίζεις να φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου! Αυτό που οφείλεις μόνο να προσέξεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καταφέρνεις και εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου! Αν περιορίσεις και την τάση σου να τον κρίνεις ορισμένες φορές για τις επιλογές του, θα περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, θα αρχίσει να σε πλησιάζει με διαφορετικό τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, γεγονότα και κάποιες νέες καταστάσεις, θα σε κάνουν ξανά να αισθανθείς επαγγελματική ασφάλεια! Μην στερείσαι πράγματα που αγαπάς και σε ευχαριστούν, για λόγους οικονομίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική χαρά για σένα, φίλε Παρθένε και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με κάθε τρόπο! Μπορείς να καλοπεράσεις χωρίς δισταγμό σήμερα, μέσα από ερωτικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά θέματα, εξόδους, ψυχαγωγία, θέματα που αφορούν παιδιά, διακόσμηση, καλλωπισμό και δημιουργικές επιτυχίες! Είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής μέσα στους κοινωνικούς σου κύκλους, γι’αυτό απόλαυσε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, από την μια αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης και από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ακόμα κι αν σου προσφέρουν ερωτική χαρά χωρίς διάρκεια! Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς συνεχώς την προσοχή του συντρόφου σου, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία και ακαταμάχητο ταπεραμέντο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πρέπει να εκμεταλλευτείς την αυξημένη δημιουργικότητα σου, για να μπορέσεις να κατακτήσεις τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, μην ρισκάρεις και μην ξοδεύεις ανούσια!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, αυτόν που τόσο πολύ αγαπάμε! Ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και καταφέρνεις και εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, που είναι τόσο σημαντικές για εσένα! Γενικά, η συναισθηματική κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα γίνει πιο ισχυρή και αυτό θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς σήμερα, ένα άτομο του παρελθόντος! Σκέψου καλά πριν προσεγγίσεις τον πρώην σύντροφο σου και φυσικά επιστράτευσε την λογική σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, σου δίνει την ευκαιρία, να διορθώσεις παλιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι μάλλον λίγο αγχωμένος, όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να ανταπεξέλθεις άψογα στις υποχρεώσεις σου! Τα έξοδα του σπιτιού, είναι αυξημένα σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να μιλήσεις με την καρδιά σου! Οι σχέσεις σου με τα αδέρφια ενδυναμώνονται και οι επαφές σου με γείτονες και γνωστούς, βελτιώνονται και εξομαλύνονται! Γεγονότα και συγκυρίες, ενισχύουν την πνευματική σου εξέλιξη, σε γεμίζουν νέες γνώσεις και μαθαίνεις νέα που σε χαροποιούν! Ιδανική ημέρα για εποικοδομητικές εξόδους, επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις και συμφωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία! Ώρα να βγεις εκεί έξω και να κατακτήσεις κόσμο! Φλέρταρε όσο μπορείς και θα έχεις την ανταπόκριση που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο σου, για να βρείτε λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πετυχαίνεις άψογες σχέσεις με συναδέλφους, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Πες όχι σήμερα στα αλόγιστα έξοδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, θα ασχοληθείς με την προστασία και την διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και των προσωπικών σου αξιών. Συγκεκριμένα, ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου, από πράγματα που δεν χρειάζεσαι ουσιαστικά, αλλά δεδομένου ότι δένεσαι πολύ με αυτά που σου ανήκουν, δεν τα έχεις ξεφορτωθεί ακόμα! Επίσης θα διεκδικήσεις και θα καταφέρεις να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση ξανά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα, θα υπάρξει μία έμμεση ένδειξη ενδιαφέροντος για σένα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Προσπάθησε να τον κάνεις με διακριτικό τρόπο, να ανοιχθεί περισσότερο και να σε πλησιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η στιγμή που θα νιώσεις ασφαλής, σίγουρος και κυρίως ήρεμος για την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά κι ίσως κάνεις λάθη! Αρκετές επίσης θα είναι και οι οικονομικές διακυμάνσεις σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact