ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, η Σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να αποκοπείς από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς ουσιαστικά και σωστά και να επικοινωνείς μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς πάνω τους! Μία επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή, αλλά και δυναμική επιμονή, από μέρους σου! Οργανώσου σωστά και κοίτα τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου, για να πετύχεις τους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα θα απολαύσεις σήμερα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Ετοιμάσου για αισθησιακές στιγμές, αν είσαι δεσμευμένος και για μία σοβαρή ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις την αναβλητικότητα, να σε φέρει σε σημείο να χάσεις επαγγελματικές ευκαιρίες! Οικονομική άνοδος θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων συγκυριών σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα, με την Σύνοδο Ερμή-Άρη στο Ζώδιο σου, είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες και χαρμόσυνες μετακινήσεις! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα «ανοίξει» τον κοινωνικά σου κύκλο και θα τον εμπλουτίσει! Καλές σχέσεις με γείτονες, αλλά και με αδέρφια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές παρασκηνιακές ερωτικές επαφές, θα σε ανανεώσουν! Η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα, σήμερα, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι! Αν ήθελες να συζητήσεις κάτι ή να στείλεις ένα μήνυμα προσέγγισης, κάνε το σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, τις οποίες οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς! Πες ναι σε προτάσεις και συμφωνίες σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με την Σύνοδο Ερμή-Άρη στην Παρθένο, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική ανασκόπηση, συναισθηματική ευσυνειδησία, ανασυγκρότηση δυνάμεων, αλλά και τρόπο για να διαφυλάξεις τα μυστικά σου! Καταφέρνεις και ενδυναμώνεις σημαντικά τον εσωτερικό σου κόσμο, το όραμα σου και τα όνειρα σου, αλλά και την διαίσθηση σου! Έρχονται αποκαλύψεις σήμερα, που θα σε ωφελήσουν, σε αρκετούς τομείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα, θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές για σένα! Νέες γνωριμίες, επαφές για τους ελεύθερους, αλλά και βελτίωση με την σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις! Πιθανόν, να δεις διαφορετικά ένα φίλο σου σήμερα και ίσως ένας μεγάλος έρωτας γεννηθεί, μέσα από μία φιλία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομική εύνοια θα έχεις και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις! Στον τομέα της εργασίας όμως, λόγω κάποιων λαθών που θα κάνεις εξαιτίας της αφηρημάδας σου, θα υπάρξουν προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Σκορπιέ, εξού και ο αισιόδοξος και κεφάτος χαρακτήρας σου! Η Σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο, σε κάνει κοινωνικό και πανέτοιμο για αλλαγές, αλλά και ανατροπή! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και φυσικά νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής! Τέλος, με τις συμβουλές τους, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο, που διεκδικείς εδώ και καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά στο εργασιακό σου περιβάλλον! Οι δεσμευμένοι, καταφέρνουν μέσα από συζήτηση και ωριμότητα, να κάνουν το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλουν γερές βάσεις στα κοινά τους όνειρα και επιδιώξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προοδεύεις επαγγελματικά, αφού οι ιδέες σου και οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται! Οικονομικά, προσοχή χρειάζεται, γιατί βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, Τοξότη και να βγεις κερδισμένος! Μπορείς να καταφέρεις πολύ ουσιαστικά πράγματα , σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αρκεί να εκμεταλλευτείς την Σύνοδο Ερμή-Άρη στην Παρθένο και να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό στον άλλο, αποπνέοντας σοβαρή γοητεία και σοφία! Η καλύτερη ημέρα για συμφωνίες, κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο φλερτ, αναμένονται σήμερα για τους ελεύθερους! Επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, θα έχουν οι δεσμευμένοι! Μία όμορφη και εποικοδομητική ερωτική ημέρα θα έχεις, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική μέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού η επιτυχία είναι κοντά και θα απολαύσεις αναγνώριση στις προσπάθειες σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact