ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 6 Αυγούστου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα είσαι αποφασισμένος, φίλε Παρθένε, να τα καταφέρεις να νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου! Προσοχή όμως, διότι κάποιες στιγμές, ίσως γίνεις δεσποτικός με τους άλλους και να θες να τους ελέγχεις πεισματικά! Επειδή δεν σε έχουν συνηθίσει έτσι όμως, θα τους κακοφανεί και ίσως κάποιοι μάλιστα απομακρυνθούν από εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σε διακρίνει μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και κτητική διάθεση στη σχέση σου! Μην προσπαθείς να χειραγωγείς συναισθηματικά τον σύντροφο σου, αλλά απολαύστε μαζί τρυφερές και αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς σήμερα να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις επιφανειακές και έτσι έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να έχεις αρκετό άγχος, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αργά! Οικονομικά, θα έρθουν με κάποιο τρόπο, επιπλέον έσοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, η μέρα θα έχει ένα θετικό για σένα, αλλά και ένα αρνητικό πρόσωπο! Στα θετικά της ημέρα, είναι σίγουρα η λάμψη σου και η ικανότητα σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου! Στα αρνητικά, ανήκει η τάση σου να είσαι απαιτητικός, εγωιστής και υπερβολικά παραπονιάρης, συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και εντάσεις στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα υπάρξουν μεταπτώσεις! Ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι και ότι καλύτερο και έτσι, σου τελειώνει εξίσου εύκολα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, περιόρισε την τάση σου να είσαι ορμητικός, υπερβολικά παθιασμένος ή συναισθηματικός, εκτός αν χρησιμοποιήσεις αυτά σου τα χαρακτηριστικά, μόνο στην κρεβατοκάμαρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά ανταγωνιστικός, δυστυχώς όμως και κάποιες φορές επιθετικός! Οικονομικά ενεργείς απερίσκεπτα και δεν αναλύεις πριν ξοδέψεις επιπόλαια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος και ασταθής συναισθηματικά, γι’αυτό καλό θα ήταν, να επενδύσεις σε μία εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Πες όχι στην συναισθηματική ανασφάλεια και ναι στην ψυχική ενδυνάμωση! Η ημέρα θα σε βοηθήσει, να ανακαλύψεις κάτι μυστικό, κάτι κρυφό, το οποίο θα εξυπηρετήσει άψογα κάποιους σκοπούς σου, αργότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα φερθείς μάλλον άστατα, αλλά και ουτοπικά στον έρωτα! Πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς και να δοθείς μέσα σε λίγα λεπτά, να ενθουσιαστείς τρελά και να υποσχεθείς τα πάντα, αλλά στο τέλος της ημέρα να μετανιώσεις τα πάντα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις σε απαγορευμένες ιστορίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, δεν έχεις ενέργεια, αλλά ουσιαστικά το πρόβλημα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης! Πρόσεχε λοιπόν! Οικονομικά, εκεί που δεν το περιμένεις, η τύχη σου χαμογελά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα ανήκει στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Για το λόγο αυτό, όλοι σήμερα σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Είσαι επικοινωνιακός και πολύ συμπαθής και αυτό σε βοηθά να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και να σου έχουν ξανά εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους! Επίσης μπορεί να ασχοληθείς με το κοινό καλό σήμερα, με φιλανθρωπία ή με φιλοζωικές δραστηριότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ευγενικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Πολύ πιθανόν μάλιστα, αυτό το ενδιαφέρον να εκδηλωθεί μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της ψυχρότητας που επιδεικνύεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εκδηλώνεσαι προοδευτικά και σοκάρεις θετικά τους πάντες με τις ιδέες σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα για ψυχαγωγία!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact