ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 7 Μαρτίου

KΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανητικές θέσεις ευνοούν την επικοινωνία του ζωδίου σου σε κοινωνικό επίπεδο, γεγονός που θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Ταυτόχρονα, πολλά προβλήματα που θα προκύψουν θα χρειαστούν τη δική σου μεσολάβηση για να λυθούν. Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα και δώσε χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε μια καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου για αλλαγές, αγαπητέ Ταύρε, δεν προβλέπεται να ικανοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παράλογες εξάρσεις που μπορούν να φέρουν επικίνδυνα αποτελέσματα. Μην αφήσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν να αιωρούνται, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να απαλλαγείς οριστικά από καταστάσεις που δεν σε οδηγούν πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις στο ταίρι σου πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις. Κάν’ το, γιατί αυτό θα ισορροπήσει τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και με την ευστροφία σου θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται. Τα πράγματα όμως θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ασυνεννοησία θα επικρατεί σε κάποιες φιλικές σου σχέσεις, οδηγώντας σε αδιέξοδο. Παρ’ όλα αυτά, το ερχόμενο διάστημα επιφυλάσσει στο ζώδιό σου αρκετές ικανοποιήσεις. Μία ευχάριστη περίοδος θα ακολουθήσει, την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς για ψυχαγωγία και ξεκούραση που σου έχει λείψει το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην χαθείς σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τα αισθηματικά σου, γιατί θα φορτίσεις και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα κράτα χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σου και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση προκειμένου να τελειώσεις πιο γρήγορα κάποια πράγματα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του ζωδίου σου και η ιδιαίτερη απόδοσή σου στα δύσκολα, θα σου δώσουν το προβάδισμα και θα βελτιώσουν δραστικά τις συνθήκες της ζωής σου. Οι ικανοποιήσεις θα είναι πολλές, το πρόγραμμα δύσκολο, αλλά η εργατικότητά σου θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε όλα με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι άσχημες σκέψεις του παρελθόντος σε ακολουθούν εμποδίζοντας τις μελλοντικές σου κινήσεις. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου και οργάνωσε το πρόγραμμά σου, υποστηρίζοντας πιο σταθερά τις επιδιώξεις σου, ούτως ώστε να καταφέρεις όσα επιθυμείς, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τη δυναμική δράση του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε αρκετά καλά επίπεδα κινούνται τα επαγγελματικά σου, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά απόφυγε να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια και τα πολλά ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά πηγαίνουν πίσω κάποια ζητήματα που θέλεις να τελειώνεις, αγαπητέ Παρθένε. Μην το επιτρέψεις άλλο αυτό, ειδάλλως θα βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση, από την οποία δεν θα ξεφύγεις χωρίς συνέπειες. Κάποιο άτομο από το παρελθόν πρόκειται να εμφανιστεί αναπάντεχα και να σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η φυσική κατάσταση και η διάθεσή σου βελτιώνονται, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά παράλληλα καλό θα είναι να φροντίσεις για την επίλυση κάποιων θεμάτων που πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα. Δείξε προσοχή σε ζητήματα που αφορούν συγγενείς, γιατί είναι πιθανόν να υπάρξουν επιπλοκές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που μπορεί να σε στενοχωρούν ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς με τους άλλους, προκειμένου να λύσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που παραμένουν προβληματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact