ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Απριλίου

Κριός
Ο Ήλιος στον Κριό και ο Απρίλιος γενικότερα είναι ιδιαίτερα σημαντικός για σας, αφού σας επιτρέπει να βάλετε σε νέα πορεία κάποια επαγγελματικά σχέδια τα οποία ήδη είχατε στο μυαλό. Η ανάδρομη Αφροδίτη μέσα στο ζώδιο του Ιχθύ, καθώς και ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, από 9 Απριλίου, δηλώνουν ότι είναι στο χέρι σας να επαναλειτουργήσετε παλαιότερες συμφωνίες που μπορούν πλέον να προωθήσουν τα συμφέροντά σας. Ιδιαίτερα στις 11, με την Πανσέληνο στον Ζυγό να κοντράρει με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνοντας ανατροπές προς όφελός σας, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που έχουν δύναμη, εξουσία και μπορούν να παίξουν το ρόλο του προστάτη, άμεσου ή μελλοντικού, για σας. Το πιο δυνατό όμως στοιχείο είναι ότι η ισορροπία που επανέρχεται με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26. Από επαγγελματικής πλευράς, έχετε κάνει άπειρες προσπάθειες και περιμένετε εδώ και τώρα να είστε ο πρωταγωνιστής, να έχετε ένα μοναδικό ρόλο να σας χειροκροτήσουν. Στην πραγματικότητα, ίσως για πρώτη φορά έχετε καταβάλει τόσο πολύ ομαδικά στοιχεία εργασίας. Η δύναμη και η μαχητικότητά σας δίνουν σημαντικά αποτελέσματα που ανοίγουν το δρόμο σας προς την κατεύθυνση που θέλετε.

Ταύρος
Καινούργιες ευκαιρίες, που έχουν άμεση σχέση με την καριέρα, τη θέση ή την προώθηση και την καθιέρωσή σας στο επαγγελματικό στερέωμα, παρουσιάζονται αυτό το διάστημα λόγω του ανάδρομου Ερμή, που ξεκινάει στις 9 Απριλίου στον Ταύρο και βέβαια της ανάδρομης κίνηση της Αφροδίτης στον Ιχθύ-κυβερνήτη σας. Η απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην φέρεστε με το γνωστό στυλ του Ταύρου σε υαλοπωλείο, αλλά να είσαστε ευέλικτοι, διπλωματικοί και επίμονοι, χωρίς να γίνεστε πιεστικοί κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου 11/4, που δίνει άλλη κατεύθυνση στα επαγγελματικά σας σχέδια. Η σημαντική αύξηση των εσόδων σας, η οποία θα πραγματοποιηθεί περίπου κοντά στα γενέθλια σας, έχει τη ρίζα της σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο· αν μάλιστα θέλετε να αλλάξετε δουλειά είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στις 28, επαναφέρει ισορροπίες. Στο σύνολο, τα πράγματα δείχνουν ότι δράσατε σωστά, ότι χτυπήσατε τις κατάλληλες πόρτες, αντικαταστήσατε τακτικές με καινούργιο τρόπο προσέγγισης, πράγμα που σας επιτρέπει να έχετε πολύ καλύτερα πράγματα. Βέβαια, όλα αυτά έχουν το κόστος τους από πλευράς σθένους, ψυχικής αντοχής, υγείας, ακόμα και αντιλήψεων.

Δίδυμοι
Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο από τις 9 του μήνα, την Αφροδίτη ανάδρομη μέσα στον Ιχθύ και μια εμπρηστική Πανσέληνο στις 11 στο Ζυγό, βλέπετε τη ζωή με ένα άλλο τρόπο. Αλλάζετε νοοτροπία, ένα ξαφνικό ταξίδι προκύπτει, ενώ φίλοι σας βοηθούν πραγματικά και σας ανοίγουν τις πόρτες. Στα νομικά σας θέματα οι εξελίξεις αλλάζουν, ενώ τα οικογενειακά προβλήματα και οι αντιρρήσεις, είτε υψηλά ισταμένων ή κάποιων άλλων ανθρώπων που θεωρούν ότι μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον σας, είναι πλέον υπό τον έλεγχό σας. Εσείς, μετά τις 20 του μήνα, μπορείτε να πάτε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχοντας πάρα πολλά να πείτε. Θυμηθείτε, όμως, ότι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 21/4 σας κάνει να είστε λίγοι υπερβολικοί. Μην ξεχνάτε ότι αγάλι-αγάλι και με τέχνη γίνεται η κάθε δυσκολία επιτυχία. Διατηρήστε την υπομονή σας για να πιάσετε τους στόχους σας, όπως προτείνει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 του μήνα. Σπίτι, καριέρα, υγεία και πνευματική ανάπτυξη, είναι από τα πολλά που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Πρέπει, με κάποιο τρόπο, να καταλάβετε ότι οφείλετε να εκσυγχρονιστείτε και να ταυτιστείτε με αυτούς που είναι γύρω σας.

Καρκίνος
Η ανάδρομη Αφροδίτη μέσα από τον Ιχθύ, μέχρι τις 16 του μήνα, σας προτείνει να συμφιλιωθείτε με την καθημερινότητα και τις δυσκολίες της ζωής, ενώ, από τις 9 του μήνα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας ζητάει να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας. Στις 11, η Πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει μια γενική αφύπνιση. Ξαφνικά, ανοίγουν τα μάτια σας. Η αίσθηση ότι πηγαίνατε σε αδιέξοδα και ότι μπερδευόσαστε με λάθος άτομα έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από το προσκήνιο. Αισθάνεστε πολύ πιο δυνατοί, αποφασιστικοί και διεκδικητικοί, ενώ, με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης στον Ταύρο στις 26, κάποια παλαιότερα προβλήματα που υπήρχαν με Τράπεζες φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή τροποποιούνται ή επιλύονται. Η σημαντική συμπαράσταση ενός φιλικού ατόμου, κατά πάσα πιθανότητα γυναίκας, θα σας ανοίξει πόρτες και θα σας δείξει ότι πραγματικά η καλή κίνηση πάντα λειτουργεί και η καλή πράξη έχει πάντα ανταπόκριση. Χρήμα, λοιπόν, με την ουρά από δω και πέρα για σας. Η ανάγκη για ισορροπία, αρμονία και ευτυχία συσχετίζεται και ταυτίζεται με την εσωτερική πρόοδο, την απελευθέρωση και την ανάγκη σας να αγκαλιάσετε αυτούς που σας αγαπούν. Θα κουραστείτε για να προβείτε σε αυτές τις αλλαγές, ενώ μοναδικός εχθρός είναι η ίδια σας η ακαμψία.

Λέων
Ο Ήλιος βρίσκεται στον φιλικό Κριό, υποσχόμενος ότι, από εδώ και πέρα, μπορείτε να βάζετε τη βούλα και την υπογραφή σας όπου θέλετε. Μέχρι τις 20/4 πλέετε όχι σε πελάγη ευτυχίας αλλά σε πελάγη πίεσης, αφού η συσσωρευμένη δουλειά και οι πολλαπλές υποχρεώσεις σας πιέζουν. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, από τις 9 Απριλίου, επηρεάζει την καριέρα σας, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ιχθύ, έως τις 15, σας συγχύζει. Η Πανσέληνος στις 11 στο Ζυγό θα φέρει τόσο παρεξηγήσεις όσο και ξεκαθαρίσματα. Επειδή από τις 20 Απρίλιου και μετά ενδέχεται να έχετε κάποιο πρόβλημα με συνέταιρους και συνεργάτες, καλό θα είναι να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά. Το πιο δυνατό σας σημείο είναι η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που υποδεικνύει ότι από εδώ και πέρα το χρήμα βγαίνει, όχι από τη δική σας πλευρά μόνο, αλλά με την βοήθεια του συντρόφου ή κάποιων συνεργατών σας. Ο Άρης, μέσα από τους Διδύμους στις 21, αναστατώνει κάποιες φιλικές σχέσεις. Παρερμηνεύσατε ως αντίδραση της στιγμής τη περίοδο επανάστασης και της στάσης των δικών σας ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν να αισθανθούν σίγουροι, ασφαλείς και ότι διανύουν χέρι με χέρι μαζί σας την πορεία μιας κοινής ζωής.

Παρθένος
Η ανάδρομη Αφροδίτη, μέχρι τις 16 μέσα από τον Ιχθύ, σας προτείνει να συμφιλιωθείτε με τους γύρω σας ανθρώπους και τις δυσκολίες της ζωής. Συναισθηματικά θεωρείτε ότι υπάρχει μία ισορροπία ή ηρεμία. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι πως, τόσο εσείς όσο και τα κοντινά σας άτομα, αναθεωρείτε πτυχές των σχέσεών σας και θέματα επικοινωνίας, τα οποία αν σας προβλημάτιζαν μία στο παρελθόν, σας προβληματίζουν τώρα ακόμα περισσότερο. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, από τις 9 του μήνα, σας ζητάει να είστε υπομονετικοί και η Πανσέληνος στο Ζυγό θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις συναλλαγές σας. Πολύ δυνατό σημείο το επαγγελματικό σας, αφού ο Απρίλιος χρωματίζει τις προοπτικές σας σε δουλειές που έχουν να κάνουν με κόσμο, διαφήμιση, προώθηση και joint funds, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι βέβαιο ότι η ευφράδεια σας κάνει τους ανθρώπους να παθαίνουν με την πάρτη σας, να τρελαίνονται, ενώ οι ιδέες σας, τις οποίες φειδωλά σκορπάτε στα πέριξ, δηλώνουν ότι αναγνωρίζεστε. Θα αποδειχθείτε πολύ πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί από ό,τι έχετε φανταστεί. Το ψυχολογικό πορτραίτο σας έχει αλλάξει προς το καλύτερο, όπως επιβεβαιώνει και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που φέρνει ξανά ηρεμία.

Ζυγός
Ο Απρίλης είναι πάντα ο μήνας που κάνετε τη διαφορά. Φέτος, όμως, τα πράγματα θα είναι πιο σύνθετα. Η Πανσέληνος στον Ζυγό, που, αν και εμπρηστική, σας ανοίγει τα μάτια λέει πως όποια πόρτα και αν χτυπήσετε, θα δείτε ότι υπάρχει προσφορά και περιθώριο να επιτύχετε πράγματα που επιθυμείτε. Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Ταύρο, από τις 9, και της Αφροδίτης, ανάδρομης έως της 15 ανάδρομη μέσα στον Ιχθύ, τα πράγματα περιπλέκονται. Μπορείτε να επιμένετε για αυτά που θέλετε όμως business και pleasure μοιάζουν να μπερδεύονται αυτό το διάστημα. Η αυτοπεποίθησή σας είναι το κύριο θέμα αυτής της εποχής. Φαίνεται, λοιπόν, ότι, νιώθοντας πολύ πιο ικανοί να πετύχετε πράγματα και πιο ξεκάθαροι στο πώς να τα καταφέρετε, δίνετε περισσότερα δείγματα ενδιαφέροντος στο αντικείμενο σας και στα πρόσωπα που είναι γύρω σας. Το δυνατό σημείο είναι ότι αυτός που ψάχνει βρίσκει και εσείς συναντάτε την Νέα Σελήνη στον Ταύρο που λύνει οικονομικά θέματα. Έστω και αν αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε ένα είδος στάσης, στην πραγματικότητα στον εργασιακό σας χώρο πολλοί βλέπουν σε σας τον πιθανό νικητή. Επιλύονται εκκρεμότητες που υπήρχαν από το παρελθόν, ενώ ορθώνονται καινούργιες προοπτικές στις εργασιακές σχέσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact