ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι κι αν κάνεις ή πεις σήμερα! Θα ανακαλύψεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και εσύ τώρα πρέπει να τους αντικρούσεις! Οφείλεις να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σταθερές καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν ως έχουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο σύντροφο τα νεύρα σου από την δουλειά και επίσης , μην προσπαθείς να του επιβληθείς με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον άτομο, μην μπερδεύεις ερωτική ζωή με δουλειά και φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές και αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν ζημιές και απώλειες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πραγματοποιείται η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Οφείλεις λοιπόν οπωσδήποτε, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα! Προσοχή χρειάζονται και οι κοινωνικές σου επαφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές με τον σύντροφο σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία ερωτικού πειραματισμού, ο οποίος δεν θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει! Μην παρασύρεσαι λοιπόν από πάθη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, ένα γεγονός σε αγχώνει και αλλάζεις στρατηγική! Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη απανωτά, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν! Πιθανόν να αγανακτήσεις ή να εξαντληθείς με κάποια θέματα και θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας καλύτερα τα πράγματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι στο λάθος άτομο, που για άλλη μία φορά θα σε πληγώσει και θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου και πιθανόν να σε βάλει σε μία διαδικασία εσωτερικού «ψαξίματος», σχετικά με τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε επάγγελμα ή χρήμα, δυστυχώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ανατροπές! Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα, ακόμα κι αν σε απογοητεύσουν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact