ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η σημερινή ημέρα, χρειάζεται προσοχή! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες που δεν υπολόγιζες! Η σημερινή όψη Τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλες ζημιές, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να δείξεις την μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία! Εμμονές, σκέψεις και θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει την σχέση σου με τον σύντροφο. Πες όχι στον εγωισμό, στην δογματικότητα, όπως και στην παρόρμηση σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πιεστική και δύσκολη ημέρα για τα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις λάθη γιατί θα υπάρχουν κυρώσεις! Οικονομικά κάνεις περιττά έξοδα, που θα φέρουν απώλειες στο άμεσο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε και την λογική σου, αλλά και τις εμπειρίες σου! Χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς και ξεσπάσματα! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, ίσως αυξηθεί τώρα, όπως και οι φοβίες ή τα άγχη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, όσο έντονη κι αν είναι μία κόντρα με τον σύντροφο, φρόντισε να μην την πάρεις «βαριά» και να πάρεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για τον εαυτό σου, ώστε να ηρεμήσεις. Απέφυγε οπωσδήποτε, ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα που τώρα μπορεί να σε παρασύρει, γιατί υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μην γυρνάς σε έναν έρωτα παλιό ή απωθημένο, γιατί θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές κόντρες σήμερα! Ένας από τους κυριότερους λόγους που αγχώνεσαι σήμερα, είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η όψη Τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα αναγκαστείς αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση ή παρεξήγηση, κάποιες φιλικές σου σχέσεις, ακόμα κι αν είναι μακροχρόνιες! Γενικά μείνε συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου και μην φέρεσαι παρορμητικά και αυθόρμητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο κρυφό πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, τώρα αποκαλύπτεται! Θα πρέπει όμως να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς και να μην παρεξηγηθείς! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις για την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα και την λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά, χωρίς όμως να αναγνωρίζεις τα δικά σου λάθη, επαναλαμβάνοντας τα! Οικονομικά, σε χαρακτηρίζει ανασφάλεια και νευρικότητα, γεγονός που σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact