ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, λάμψη και θάρρος και έχεις σίγουρα μία ενεργητική, ενθουσιώδη προσωπικότητα, που την θαυμάζουν όλοι. Αν λοιπόν, υπάρχει μία αντιπαράθεση που εκκρεμεί ή μία συμφωνία που θες να πραγματοποιηθεί άμεσα, διεκδίκησε την και διεκπεραίωσε την τώρα και θα δεις ότι θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Προσοχή μόνο στην παροντική αυξημένη σου βιασύνη που ενδεχομένως να σου προκαλέσουν προβλήματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση και τα αισθήματα σου και οι αντιδράσεις σου σήμερα, είναι απόλυτα ευθείς και ειλικρινείς, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε αυτήν την ειλικρινή και άμεση στάση και δράση σου, χωρίς όμως να προσβάλλεις ή να φέρνεις σε δύσκολη θέση τον σύντροφο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποδίδεις άψογα, λαμβάνεις δράση και έχει άπειρες δυνατότητες για επιτυχία! Οικονομικά υπάρχει υπερβολική τάση για ανούσια έξοδα, γεγονός που θα σε αγχώσει αργότερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα, για να κάνεις σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον, αφού εντείνεται ιδιαίτερα η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου, αλλά και η διαίσθηση σου! Θα βρεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και μέρες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις, αφού η καλοπροαίρετη στάση σου τον τελευταίο καιρό, η δοτικότητα σου και η φροντίδα σου προς τον σύντροφο, μπορεί να βελτίωσαν κάποια πράγματα, αλλά νιώθεις ότι τα εκμεταλλεύτηκε κιόλας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι με «κλειστά μάτια» νέες γνωριμίες, πριν αποδείξουν με πράξεις την αξία τους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απέφυγε μυστικοπάθεια και ίντριγκες, γιατί πολύ πιθανόν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα! Σήμερα επίσης, καλό θα ήταν να προστατεύεις λίγο περισσότερο την τσάντα και γενικά τα προσωπικά σου αντικείμενα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι σε στηρίζουν και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, λεκτικά αλλά και έμπρακτα! Μάλιστα, ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό, λύνεται λόγω της πολύτιμης συμβουλής, ενός καλού φίλου! Γενικά, πες ναι σε θετικές αλλαγές που έρχονται στην ζωή σου, ακόμα κι αν είναι ξαφνικές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί εδώ και καιρό, να είχες ορισμένα συναισθήματα για κάποιον, αλλά σήμερα ξαφνικά, θα εκφράσεις ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, ταυτόχρονα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε τις προκλητικές και νευρικές αντιδράσεις σου απέναντι στον σύντροφο, γιατί ο τσακωμός είναι κοντά αν δεν συγκρατηθείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καταφέρνεις και επικοινωνείς με συνεργάτες και συναδέλφους άψογα, γεγονός που θα σε ευνοήσει πολύ! Οικονομικά, πιθανόν να ξοδέψεις χρήματα παρορμητικά και αργότερα να το μετανιώσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact