ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή σου ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και σίγουρα θα βρεις πολλές λύσεις σε οικιακά, αλλά και συγγενικά θέματα! Επιπλέον, σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις με τις γρήγορες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου απαντήσεις, λόγω της αυξημένης σου διαίσθησης! Ιδανική ημέρα για διακόσμηση σπιτιού ή για οικιακές επισκευές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητα σου και την καλή σου κοινωνική εικόνα, αν θες να πετύχεις αξιόλογες γνωριμίες και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να μην αποφεύγεις την έκφραση των συναισθημάτων σου, γιατί ο σύντροφος θα δει μπροστά του ένα άτομο τελείως διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα γνώριζε!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ενώ είσαι γενικά δεκτικός σε όσους έχουν την ανάγκη σου σήμερα και ίσως έτσι κάνεις υπερβολικά έξοδα! Επαγγελματικά, προωθείς με επιτυχία στόχους και φιλοδοξίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα ξεχωρίζεις για την ευφυΐα σου, την ανοιχτή συμπεριφορά σου και τις τίμιες αντιδράσεις σου, χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Γενικά, είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, μετατρέποντας αισθήματα και ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την επίτευξη των στόχων σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς περιπέτεια και ανεμελιά και φλερτάρεις ασταμάτητα! Αυτό, ίσως σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές, επιφανειακού και όχι ουσιαστικού ή σταθερού χαρακτήρα, γι’αυτό μην επενδύσεις τώρα σε νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις σήμερα τον απαραίτητο χρόνο για την σχέση σου και να επιδιώξεις συζήτηση για επίλυση θεμάτων της σχέσης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται αρκετή προσοχή η καριέρα, γιατί πολύ πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν σήμερα η ανεμελιά και η επιπολαιότητα σου! Οικονομικά, πρέπει να αλλάξεις άμεσα τον τρόπο ζωής σου, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, έχεις σήμερα την απαραίτητη ενέργεια και διορατικότητα που χρειάζονται, ώστε να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μίας παρασκηνιακής κατάστασης που σε αφορά, θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις τι σου γίνεται και ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι τελικά δίπλα σου! Ωστόσο, απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα και επιθυμίες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις των άλλων!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο και η γοητεία που εκπέμπεις θα σου φέρει αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από την σεξουαλική εύνοια που θα φέρει παθιασμένες στιγμές, έχεις την τάση να προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, χειριστικότητας και κτητικότητας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός και βάσιμος λόγος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά μπορείς να αναδείξεις τις ικανότητες σου και τα δημιουργικά σου ταλέντα! Οικονομικά θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και μάλιστα, χωρίς καν να το περιμένεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact