ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 27 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα μπορείς να μιλήσεις επιτέλους και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα κρατούσες μέσα σου! Ιδανική ημέρα για αποστολή μηνυμάτων, συγγραφή, μετακινήσεις, συναντήσεις και τηλεφωνήματα κάθε είδους! Απέφυγε κουτσομπολιά που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα και άνοιξε το μυαλό σου! Είσαι ιδιαίτερα ευφυής και εύγλωττος και καταφέρνεις μέσα από επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, να πετύχεις σημαντικούς στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μαραθώνιο… φλερτ! Μπορείς να αναμένεις ερωτικές επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις τώρα και κυρίως μία νέα συναρπαστική γνωριμία που έρχεται, να φέρει μια γλυκιά αναστάτωση στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να προγραμματίσετε μαζί, μία έξοδο ή μία εκδρομή, που θα ανανεώσει τον δεσμό σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πρωτότυπες ιδέες σου σε φέρνουν πολύ κοντά στην επιτυχία! Οικονομικά, δεν θα πάνε όλα όπως περιμένεις, αφού θα προκύψουν κάποια απρόσμενα έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα ετοιμάσου να είσαι ο εαυτό σου και να χορτάσεις άνεση, σιγουριά και απολαύσεις! Συγκυρίες κάθε είδους, θα σε κάνουν να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Απόλαυσε ένα ωραίο γεύμα με αυτούς που αγαπάς, ασχολήσου με την εμφάνιση σου και την βελτίωσή της, πήγαινε για ψώνια, ανανεώσου, ξεκουράσου και εκτίμησε ξανά τον εαυτό σου, ανακτώντας την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που θες, θα σου δώσει ένα φανερό σημάδι, πως ενδιαφέρεται κι αυτό για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η καλύτερη ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου με τον πιο αισθησιακό τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην αφήνεις τίποτα για αύριο, που μπορείς και οφείλεις να κάνεις σήμερα! Αξιοσημείωτη, είναι η απρόσμενη οικονομική εύνοια, σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε σήμερα είσαι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής, με την Σελήνη να διελαύνει από το δικό σου ζώδιο! Είσαι δυναμικός και η καθημερινότητα σου γεμίζει λάμψη, γεγονότα και εξελίξεις κάθε είδους! Πες ναι σε νέα ξεκινήματα, καινούργιες δραστηριότητες και αποφάσεις! Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, στην τάση σου για πείσμα, ανταγωνισμό και δογματικότητα! Είναι ωραίο να σε κακομαθαίνουν και να είσαι το επίκεντρο τελικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είναι ελεύθερος, είσαι σαφώς με αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλία στα αισθηματικά σου, γεγονός που σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις και να εκπληρώσεις επιθυμίες! Αλλάζεις τακτική στον έρωτα και αυτό έχει θετικά αποτελέσματα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναίσθημα και πάθος στην σχέση σου, αρκεί να φροντίσει να μην έχουν υπερβολικές απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και παίρνεις αυτό που θες στον εργασιακό τομέα, κατακτάς φιλοδοξίες και παίρνεις πρωτοβουλίες, που σου δίνουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε ανούσια έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η ημέρα προστάζει καλοσύνη, συμπόνια αλλά και ενδοσκόπηση! Πες ναι, σε φιλανθρωπίες, σε βοήθεια που ίσως σου ζητηθεί, σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και σε μία καλή πράξη χωρίς αντάλλαγμα! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να συγχωρέσεις ή να ζητήσεις συγχώρεση! Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στις βαθιές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ανάγκες σου! Βλέπεις, μπορεί η μέρα να μην ενδείκνυται για δραστηριότητες, αλλά είναι σίγουρα ιδανική για συνειδητοποιημένες προσωπικές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να σε απασχολήσει ένας έρωτας απωθημένος, κρυφός, απαγορευμένος ή του παρελθόντος! Προσοχή μόνο στην τάση σου, να συμβουλεύεσαι μόνο την καρδιά, κλείνοντας τα αυτιά, στην φωνή της λογικής! Αν είσαι δεσμευμένος, οι παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις στον ερωτικό τομέα, είναι σχεδόν σίγουρες σήμερα, γι’αυτό προσοχή στις αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποια λάθη λόγω αφηρημάδας ή και ανασφάλειας! Οικονομικά, αρκετές οι ευκαιρίες για βελτίωση! Άρπαξε τες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, δημιούργησε ένα καινούργιο όραμα, υλοποίησε τις ιδέες σου και κατάκτησε τους στόχους σου! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, αλλά κυρίως οι σύμμαχοι σου! Έχεις διάθεση για βελτίωση της ζωής σου και αλλαγής των δεδομένων σου! Άνθρωποι, κυρίως φίλοι, που σε αγαπούν, σε στηρίζουν! Βγες λοιπόν σήμερα με τους φίλους σου, κοινωνικοποιήσου και ακολούθησε τις συμβουλές τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει μία νέα γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για ανεξαρτησία και προσωπική ελευθερία, πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις στην σχέση τους! Γι’αυτό, φρόντισε να ακούς τις σοφές συμβουλές των φίλων σου και να μην ενεργείς παρορμητικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καταφέρνεις και τραβάς το ενδιαφέρον των γύρων σου με τις καινοτόμες και έξυπνες ιδέες σου! Οικονομικά, κάνεις έξοδα για πράγματα που δεν χρειάζεσαι πραγματικά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact