ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο και σίγουρα έχεις διάθεση να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο τον δυναμισμό σου, την λάμψη σου και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου, να παρασύρεσαι σε νεύρα, απαιτήσεις, ακόμα και συμπεριφορές έπαρσης! Έχεις σαφώς μία ενεργητική, ενθουσιώδη προσωπικότητα τώρα, αλλά μην το παρακάνεις σε υπερβολές, ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και ερωτισμό, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα με τον σύντροφό σου! Ωστόσο απέφυγε παρορμητικότητα, εγωισμούς και νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάσεις να κάνεις εσύ τώρα το πρώτο βήμα, παίρνοντας πρωτοβουλίες, ώστε να πλησιάσεις, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η ανταπόκριση του, είναι σχεδόν σίγουρη πλέον!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά άρπαξε όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα έχεις επιτυχία σήμερα! Οικονομικά πες όχι στα περιττά έξοδα, που αργότερα οι συνέπειες τους θα σε αγχώσουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, αυξάνεται σήμερα η διαίσθηση σου και η διορατικότητα σου, οι οποίες θα σου δώσουν αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξουν δρόμους, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ίσως σε άγχωναν! Επιπλέον, παρασκηνιακές κινήσεις, επαφές και δράσεις, ευνοούνται τώρα! Ο έντονος συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για πραγματική και ουσιαστική ηρεμία, σε ωθεί να αναγνωρίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και να τις διεκδικήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε υποχωρητική συμπεριφορά και υπερβολική δοτικότητα, απέναντι στον σύντροφο σου, χάνοντας την περηφάνια σου! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα, το ταίρι σου, να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου και να σε θεωρήσει δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που θα σε ωθήσουν να κάνεις όνειρα και τελικά να απογοητευτείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προστάτεψε τα μυστικά σου, για να αποφύγεις προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν από την αποκάλυψη τους, στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, έρχονται λύσεις που σε απαλλάσσουν από το άγχος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πολλοί θα είναι οι φίλοι που θα επιδιώξουν την συντροφιά σου, αλλά και άλλοι που θα σε βοηθήσουν λεκτικά ή έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους και τους σκοπούς σου! Αν τους ακούσεις, θα καταφέρεις να απαλλαχτείς από μία δυσκολία, λόγω μίας σπουδαίας συμβουλής, ενός πολύ καλού σου φίλου! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις ορισμένες απρόσμενες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου, που θα σου φτιάξουν την διάθεση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ανανεώνεις την σχέση σου και περνώντας υπέροχα με το ταίρι σου! Το μόνο ίσως που θα πρέπει να προσέξεις και να περιορίσεις, είναι τα νεύρα και τα ξεσπάσματα σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πανέτοιμος για αλλαγή πλεύσης! Μπορεί να σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά σήμερα χωρίς να το περιμένεις, ένα άλλο νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εκμεταλλεύεσαι τις έξυπνες ιδέες σου, τις εκφράζεις και αυτό σε οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια μικρά ξαφνικά έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact