ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 7 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας προάγει τις μεταφυσικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, ενώ σε πρακτικό επίπεδο σε καλεί να περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου, επιλέγοντας μάλλον φυσικά καλλυντικά ή σκευάσματα. Ωστόσο, στα υπόλοιπα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας είναι μια ένδειξη αφηρημάδας και «θολής» κρίσης. Καλό είναι επίσης να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, γιατί ενδέχεται να απογοητευτείς διπλά.
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε μια επιλογή προσώπου για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Επειδή όμως «it takes two, to tango», δες και τις δικές σου ευθύνες, πριν αρχίσεις να κατηγορείς την άλλη πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου, δέχεται την επιρροή του αστρικού Ποσειδώνα και το «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει. Και είτε επιλέξεις την καλλιτεχνική δημιουργία είτε την αποκωδικοποίηση μυστηρίων και συμβολισμών, ο σκοπός σου θα επιτευχθεί! Αντίθετα όμως, σε πιο πρακτικά ζητήματα μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ακυρώσεις.
Ερωτικά
Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι τελικά είναι οι «μεγάλες προσδοκίες» που σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές ή καταστάσεις που υπάρχουν μόνον στο μυαλό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας, ίσως σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο, δίνοντας σου την αφορμή και την αιτία να προχωρήσεις σε ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα» εφ’ όλης της ύλης, ιδιαίτερα σε σχέση με πρόσωπα που δημοσίως σε υποστηρίζουν αλλά στην πραγματικότητα σε υπονομεύουν. Θέτει βέβαια στην διάθεση σου και πολύ πιο δημιουργικές επιλογές, όπως είναι η καλλιτεχνική σου έκφραση ή μια ανθρωπιστική πρωτοβουλία.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ένας κρυφός έρωτας γεννιέται αλλά ακόμη κι αν δεν εκπληρωθεί ποτέ, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στην συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί θέμα εμπιστοσύνης στις φιλικές σου σχέσεις και καλό είναι να είσαι πιο «υποψιασμένος/η», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν έξωθεν προτροπές που όσο πειστικές κι αν δείχνουν, κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης. Παράλληλα, ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να σχεδιάζει κάτι κρυφά κι όχι απαραίτητα για… καλό!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα, μην βιαστείς όμως να… ανταποκριθείς, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να κρύβει παγίδες!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, αφού είναι πολύ εύκολο είτε να εξαπατηθείς, είτε να κάνεις λάθος κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες. Μπορείς όμως να χαρίσεις χρήματα ή αγαθά σε ένα πρόσωπο που αγαπάς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς σας. Εξ άλλου, όταν βλέπεις να βασανίζονται δικοί σου άνθρωποι, η παρέμβαση σου γίνεται μονόδρομος..
Ερωτικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά σε προδιαθέτουν να αφοσιωθείς ολόψυχα στο ταίρι σου, από την άλλη όμως θες να γίνεται και το δικό σου, «βρέξει-χιονίσει»! Κάτι δεν πάει καλά εδώ…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας «θολώνει» την κρίση σου και μπορεί να γίνει υπαίτιος λαθών ή κάποιων… περίεργων εξαφανίσεων! Αν μάλιστα σκέφτεσαι να κάνεις μια νέα αρχή, είτε στις σχέσεις σου είτε στην δουλειά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού για την ώρα υπάρχουν αδιευκρίνιστες πτυχές, που μπορεί να υποκρύπτουν και παγίδες. Αντίθετα, όσον αφορά στην κάλυψη των πνευματικών αναζητήσεων σου ο δρόμος είναι… ανοικτός!
Ερωτικά
Όλα είναι «ωραία», φαίνεται όμως πως φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν κι αν πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, είναι πολύ πιθανό να πληγωθείς. Μπορείς πάντως να έχεις ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τον κύκλο των γνωριμιών σου κρατώντας μόνον εκείνες που αποδεικνύονται αξιόπιστες. Ίσως μάλιστα δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη αλλά να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, κάποιος/α προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος. Επιπλέον καλό είναι να αποφύγεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση.
Ερωτικά
Πρόσεξε μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο, καθαρά και μόνον από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η δύναμη της πίστης αλλά και της φαντασίας σου μπορεί να υλοποιήσει το «αδύνατο» και ίσως σήμερα έχεις μια καλή ευκαιρία να το πιστοποιήσεις! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να κινηθείς με βάση κυρίως την διαίσθησή σου, αφού κάθε «λογική» προσέγγιση μπορεί να αποδειχθεί ατυχής ως προς τα αποτελέσματά της. Παράλληλα, είναι σκόπιμο να αποφύγεις μια συνεργασία, όσο «καταπληκτική» κι αν δείχνει.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα και το ταίρι σου. Ακόμη κι αν αντικειμενικά υπάρχουν κάποια «ψεγάδια» στην σχέση σου, η αγάπη και η εμπιστοσύνη μπορούν να τα «εξαφανίσουν» ως διά μαγείας!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμη, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία και την διατροφή σου, προτιμώντας τα φυσικά σκευάσματα.
Ερωτικά
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ακυρώσεις, αναβολές αλλά και λάθη ή αβλεψίες είτε στη δουλειά σου, είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «μυστήριο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Κι επειδή οι σχέσεις σου με τον πλανήτη της φαντασίας δεν είναι δα και οι καλύτερες, καλό είναι να επικεντρωθείς σε πιο εσωστρεφείς ή πνευματικές δραστηριότητες.
Ερωτικά
Από την στιγμή που τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Στην παρούσα φάση καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός οικείου σου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση. Μπορείς ακόμη να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε υποσχέσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι απατηλές. Το «καμπανάκι» κτυπά βέβαια και για τα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να αγγίξει κάποιες από τις ευαίσθητες «χορδές» σου αλλά οι συνθήκες να μην επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Ακόμη όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον αρκεί να σε τονώσει συναισθηματικά!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει κι αν δυσκολεύεσαι να το πράξεις εκεί που βρίσκεσαι, δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις, είτε κοντά στη φύση είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς. Επιπλέον, μπορείς να υπερβείς μια «ενοχλητική» πραγματικότητα, εκφράζοντας τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου. Αν όμως έχεις κατά νου κάποια υλικά οφέλη, μάλλον θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα.
Ερωτικά
Μπορεί να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά αν θελήσεις να «σπρώξεις» τα πράγματα προς την επιθυμητή για σένα κατεύθυνση, θα υιοθετήσεις τελικά κάποιες πρακτικές, που δεν συνάδουν ούτε με την νομιμότητα, ούτε με την… τιμιότητα!

Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact