ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα καταφέρεις να αρπάξεις πάμπολλες ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Ευνοούνται ιδιαίτερα, θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, εξωτερικού και διαπροσωπικών επαφών από απόσταση, μετακινήσεις, ταξίδια και ειδήσεις! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, που φέρνει λάθη επικοινωνιακά, αλλά και σε οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία, να έρθεις ακόμα πιο κοντά στους ερωτικούς σου στόχους! Αναμένονται νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για ερωτικές συναντήσεις και ωφέλιμες αποκαλύψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφο, ανανεώνοντας την σχέση σας, με εξόδους και ψυχαγωγία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας και υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα για συμβόλαια, συμφωνίες και υπογραφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να βάζεις επιτέλους, ένα οριστικό τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και δοκιμασίες! Πράγματα για τα όποια τόσο καιρό σπατάλησες ενέργεια για να τα διορθώσεις, χωρίς αποτέλεσμα, τώρα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα βρεις λύσεις σε πολλά από αυτά! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, διότι πιθανόν να φέρει μία αποκάλυψη ενός μυστικού, που θα σε απογοητεύει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα που αυξάνονται στην σχέση σου, θα έχεις και ουσιαστική εύνοια, όπως και εκπλήρωση κοινών επιθυμιών! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, να σαγηνεύσεις με την γοητευτική προσωπικότητα σου, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά τελικά θα φέρεις «στα μέτρα σου» τις καταστάσεις! Οι οικονομικές σου συναλλαγές, θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα και εύνοια!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με θετικές εξελίξεις και εξαιρετικές συνέπειες για το παρόν, αλλά και το μέλλον! Ώρα λοιπόν, να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις περισσότερο από ποτέ, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις επαφές και τις συναναστροφές σου! Προσοχή μόνο στην Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, που σε παρασύρει σε ουτοπίες και ψευδαισθήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία, για να ξεκινήσεις μία νέα σοβαρή σχέση ή να κάνεις μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, απολαμβάνοντας ερωτισμό και δυνατό συναίσθημα με τον σύντροφο, ανανεώνοντας την καθημερινότητα σας ως ζευγάρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σχέσεις σήμερα βελτιώνονται και οικονομικά βρίσκεις τις ισορροπίες που χρειάζονται, σε έσοδα-έξοδα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact