ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τελειωμένος» ο Αναστασιάδης από την Εθνική – Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του»

Η Εθνική Ελλάδος δέχτηκε ένα απίθανο στραπάτσο χθες το βράδυ από την Αρμενία, χάνοντας με 3-2 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Εκτός από το γεγονός ότι επρόκειτο για μία ταπεινωτική ήττα, πλέον η γαλανόλευκη εκτροχιάστηκε για τα καλά στη «μάχη» της δεύτερης θέσης του ομίλου που οδηγεί στην τελική φάση του Euro του 2020.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Ελλάδα έχει κερδίσει μόνο το αδύναμο Λιχτενστάιν, αλλά το ακόμη χειρότερο είναι η εικόνα που έδειξε στην πλειονότητα των παιχνιδιών της.

Ποια θα είναι λοιπόν η επόμενη μέρα; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στο ματς με τη Φινλανδία στις 5 Σεπτεμβρίου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Ελλάδας ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται να είναι «τελειωμένος» από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έπειτα κι από όσα συνέβησαν μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, τα οποία αποτέλεσαν απλώς τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι ευθύνες εξάλλου του Αναστασιάδη είναι πολλές για την άσχημη εικόνα που παρουσίασε η Εθνική στο μεγαλύτερο διάστημα των δύο τελευταίων αναμετρήσεων της.

Ακατανόητες επιλογές στον καταρτισμό της ενδεκάδας, παίκτες σε θέσεις που δεν έχουν ξαναπαίξει, εκτός αρχικού σχήματος βασικές μονάδες της Εθνικής, αλλαγή τερματοφύλακα σε τρίτο διαδοχικό ματς μέσα σε διάστημα δέκα ημερών και πολλά άλλα.

Το κλίμα στην Εθνική ήταν δεδομένα έκρυθμο τα τελευταία 24ωρα για να ακολουθήσει το… μπαμ μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που έθεσε ευθέως θέμα προπονητή, με τους Άγγελο Αναστασιάδη και Άγγελο Μπασινά να περνούν με τη σειρά τους στην αντεπίθεση.

Από εκεί και πέρα, παρότι ο Αναστασιάδης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, δεν αναμένεται να υπάρξει απόφαση στις επόμενες ώρες από τον Βαγγέλη Γραμμένο. Το πρωί βρέθηκαν ορισμένοι σύμβουλοι της ΕΠΟ στα γραφεία της ομοσπονδίας, αλλά σε καμία περίπτωση για να παρθούν αποφάσεις για την εθνική ομάδα.

Η κουβέντα, βέβαια, από εδώ και πέρα αφορά περισσότερο στην επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ποια θα είναι η… μετά Αναστασιάδη εποχή, με τα ονόματα των Ουζουνίδη, Δέλλα (πλαισιωμένο από Γιανακόπουλο, Μπασινά και άλλους παίκτες από το 2004) και Χιμένεθ να ακούγονται περισσότερο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact