ΕΛΛΑΔΑ

«Τέλος» η Ακριβοπούλου, Κοτρώτσος και πολλοί άλλοι!

Αυτό που φανταζόμασταν έγινε…

Οριστικά αυλαία θα ρίξει η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και η «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο όπως και η «Άλλη Διάσταση» με την Φωτεινή Λαμπρίδη.

Παράλληλα λήγουν και οι συμβάσεις των δημοσιογράφων που είχαν προσληφθεί ως σύμβουλοι της διοίκησης.

Έτσι εκτός της Δημόσιας Τηλεόρασης θα βρεθεί ο Πάνος Χαρίτος που είχε σύμβαση ως σύμβουλος του Λευτέρη Αρβανίτη αλλά και ο Σπύρος Χαριτάτος που είχε προσληφθεί ως σύμβουλος του διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Δρόσου.

Οι Χρήστες των social media δεν ήταν λίγες οι φορές που την έκραξαν για το όργιο προπαγάνδας που είχε προβεί καθώς πολλοί απο αυτούς είχαν γίνει έξω φρενών, το γεγονός πως η ίδια εμφανιζόταν αμετανόητη απαντώντας με υφάκι σε όσους τόλμησαν να την ασκήσουν κριτική.

Να θυμηθούμε μερικά απο αυτά;

  • Ηταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου που έκανε τον Παύλο Πολάκη να νιώθει σαν το σπίτι του στην εκπομπή της, επιτρέποντας του να μονολογεί επί δέκα ολόκληρα λεπτά.
  • Ηταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου που χαρακτήρισε ως ιστορική «πλάκα» το γεγονός ότι από το κάδρο των ηγετών του 2015 στην ΕΕ έμεινε μόνο η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας.
  • Ηταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου που είχε αποκαλέσει τους Μητροπολίτες Πειραιώς και Μεσσηνίας «ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες» επειδή είχαν αντιδράσει στην συμφωνία Τσίπρα και Ιερώνυμου, ζητώντας τους μετά συγγνώμη και προσθέτοντας πως για όλα έφταιγε ο πυρετός.
  • Ηταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου που μαζί με τον καλεσμένο της Νίκο Παππά έλεγε πως δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το θέμα με την υπόθεση Πετσίτη.
  • Και τέλος ήταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο καλεσμένος της που πρότειναν στην κυβέρνηση να κουνήσει το δάχτυλο στο Facebook επειδή «ταράζει τα νερά» του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα ο καλεσμένος είχε την φαεινή ιδέα να προτείνει στο Facebook να κατεβάσει τους διακόπτες όπως έκανε και ο Ερντογάν, άποψη που η παρουσιάστρια βρήκε μάλλον ενδιαφέρουσα.

Φαίνεται λοιπόν πως δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Ακριβοπούλου ανέλαβε την σκυτάλη και το «έπαιξε» εκπρόσωπος της κυβέρνησης μέσα από την συχνότητα της δημόσιας τηλεόραση (λειτουργώντας φυσικά με γνώμονα τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας και φυσικά έχοντας ως αρχή της την…αμεροληψία).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact