ΓΥΝΑΙΚΑ

Τέσσερα μυστικά μακιγιάζ για μετά τις διακοπές

Οι μέρες που έβγαινες έξω χωρίς ίχνος μακιγιάζ ποντάροντας στη σέξι, ηλιοκαμένη ομορφιά σου, μοιάζουν πλέον όνειρο που ξεμακραίνει ολοένα και περισσότερο. Με την επιστροφή σου στη δουλειά, σε πιάνει νοσταλγία ακόμη και για το αντιηλιακό χειλιών σου…

Μάθε τι πρέπει να έχεις από εδώ και πέρα στην ημερήσια διάταξη του μακιγιάζ σου:

Πες όχι στο έντονο μέικ απ: επίλεξε ένα ελαφρύ μέικ απ που θα μπορείς να φοράς από το γραφείο ως το ποτό και θα σου χαρίσει φυσική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας αλλά θα εξαλείψει και τυχόν σημάδια που έχουν δημιουργηθεί από τον ήλιο και γυαλιά σου. Απέφυγε όσο μπορείς το βαρύ μέικ απ και προτίμησε μια ελαφριά μπρονζέ πούδρα που δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα σου ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ηλιοκαμένη σου όψη.

Αδιάβροχη μάσκαρα: σε συνόδευσε σε πισίνες και θάλασσες διατηρώντας το βλέμμα σου διακριτικό αλλά ταυτόχρονα σχετικά βαμμένο και κυρίως έντονο! Η αδιάβροχη μάσκαρα διαρκεί περισσότερο από την κανονική και δε χρειάζεται να την ανανεώνεις συνέχεια, αν όμως δε θες να αποχωριστείς την αγαπημένη σου μάσκαρα μπορείς να απλώσεις μια λεπτή στρώση αδιάβροχη πάνω από την κανονική στις άκρες των βλεφαρίδων σου, προκειμένου το αποτέλεσμα να διαρκέσει περισσότερο χρονικό διάστημα αλλά και να έχεις την αίσθηση ότι ετοιμάζεσαι για βουτιά στη Χρυσή Ακτή ακόμη και αν είσαι καθ’ οδών για την Κηφισίας!

Ντύσου πρόχειρα και βάλε το λιπ γκλος σου: Αν έχεις βρεθείς για μια ακόμη φορά μπροστά στο δίλημμα: λιπ γκλος ή κραγιόν, η απάντηση είναι λιπ γκλος! Τριανταφυλλί αν είσαι σκουρόχρωμη, φούξια, κοραλλί αν είσαι κοκκινομάλλα, ροδακινί αν είσαι ανοιχτόχρωμη είναι ιδανικά για να διατηρήσουν το καλοκαίρι και τη λάμψη στα χείλη σου.

Καλοκαιρινό smokey – eye: αν δε θες να αποχωριστείς εν όψη επιστροφής στο γραφείο, τις χρυσοπράσινες και μπλε αποχρώσεις σκιάς που είχαν γίνει ένα με τα βλέφαρα σου στο νησί τότε υπάρχει τη λύση! Μπορείς κάλλιστα να διατηρήσεις το καλοκαίρι και στο μακιγιάζ σου με σκιές που μεταμορφώνουν το βλέμμα σου. Αν είσαι ανοιχτόχρωμη προτίμησε τις γήινες αποχρώσεις όπως μπρονζέ και καφετί σκιές ενώ αν είσαι σκουρόχρωμη ιδανική είναι για εσένα η ανοιχτή χρυσή και καφέ-πράσινη σκιά. Οι αποχρώσεις του τιρκουάζ είναι ιδανικές για το καλοκαιρινό σου smokey-eye, που τονίζει το βλέμμα σου διατηρώντας το χρώμα της θάλασσας… για τα μάτια σου μόνο!

Πηγή: womenonly.gr
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact