ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις συλλήψεις για οπλοστάσιο και αναβολικά


Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας51, 43, 39 και 37 χρόνων οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 

Ήξεραν ότι θα έβρισκαν παράνομο οπλισμό, όμως δεν περίμεναν να συναντήσουν τόσο πολλά πυροβόλα κοφτερά όργανα οι αστυνομικοί της Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και της Ασφάλειας που έκαναν έρευνες στα σπίτια τεσσάρων υπόπτων στην περιοχή της Φλώρινας!

Το οπλοστάσιο που συγκέντρωσαν, περιλάμβανε ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ με τον γεμιστήρα του, άλλα δυο πολεμικά τυφέκια διαφορετικού τύπου, ένα υποπολυβόλο, ένα περίστροφο, μια κυνηγετική καραμπίνα με πριονισμένη κάνη, ένα πιστόλι κρότου με τον γεμιστήρα του, μια διόπτρα με βάση για όπλο, 535 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τέσσερις γεμιστήρες, δυο κάλυκες και μια βολίδα.

Ακόμη, κατέσχεσαν μια ξιφολόγχη με λάμα μήκους 16 εκατοστών, ένα μαχαίρι με λάμα 18 εκατοστών, μια χατζάρα μήκους 50 εκατοστών, δυο τόξα, δώδεκα βέλη, μια βαλίστρα με ενσωματωμένη διόπτρα, δυο φορητούς πομποδέκτες και τρεις ασυρμάτους! Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας51, 43, 39 και 37 χρόνων οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που τους άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί αθλητισμού, καθώς στην κατοχή τους και οκτώ φιαλίδια ενός φαρμακευτικού σκευάσματος που υπάγεται στις απαγορευμένες αναβολικές ουσίες.

 Οπλοστάσιο έκρυβε και ένας 48χρονος στο σπίτι του στην περιοχή Σκουρτού Αιτωλοακαρνανίας, όπου έκαναν έλεγχο οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τρία κυνηγετικά όπλα με τροποποιημένους μηχανισμούς, ένα περίστροφο, ένα πιστόλι κρότου και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Ο 48χρονος συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact