ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θαύμα! Ο Μάρδας βρήκε τα 400 εκατ. ευρώ μέσα σε δύο ώρες

Μέσα σε δύο ώρες ο υπουργός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τα έσοδα, Δημήτρης Μάρδας βρήκε τα 400 εκατομμύρια που είχε δηλώσει ότι λείπουν για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του Απριλίου.

Η δήλωσή του αυτή, στις 8 το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega προκάλεσε πανικό και σάλο στην κυβέρνηση. Αμέσως ο κ. Μάρδας έγινε αποδέκτης δριμύτατων παρατηρήσεων από το Μέγαρο Μαξίμου και του ζητήθηκε η άμεση ανασκευή των δηλώσεων που ουσιαστικά αποδομεί όλους την κυβερνητική στρατηγική και επιπλέον δημιουργεί τεράστιο κλίμα ανασφάλειας στον ελληνικό λαό.

Έτσι, μόλις μέσα σε δύο ώρες, ο κ. Μάρδας , μιλώντας αυτή τη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Star, αναγκάστηκε να ανασκευάσει πλήρως τις δηλώσεις του και να υποστηρίξει ότι τα χρήματα βρέθηκαν και έτσι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού αναπληρωτή, τα λεφτά βρέθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία: «Επικοινώνησαν μαζί μας ασφαλιστικά ταμεία και μας ενημέρωσαν ότι θα καταθέσουν στην Τράπεζα της Ελλάδας τα 400 εκατ.», είπε.

Ο κ. Μάρδας υποστήριξε μάλιστα ότι βρέθηκαν πολύ περισσότερα χρήματα από τα 400 εκ.. Σκοπός του υπουργείου Οικονομικών είναι να καλύψει ακόμα και τα δυσμενέστερα σενάρια, που υπάρχουν ως το τέλος Μαΐου, τόνισε.

«Αντιμετωπίζουμε προβλήματα ρευστότητας από τότε που αναλάβαμε, αλλά τα λύνουμε καθημερινά. Είμαστε σε οριακό σημείο από το Φλεβάρη που αναλάβαμε και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα ρευστότητας και τα λύνουμε», σημείωσε.

Να σημειωθεί ότι από εκείνη την ώρα, ο κ. Μάρδας έχει κάνει μπαράζ δηλώσεων προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που εκείνος προκάλεσε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact