ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Θες να δεις Ρέμο και Ιγκλέσια στη Μύκονο; Ξέρεις πόσο θα πληρώσεις;

Δύο μηνιάτικα και βάλε θα πρέπει να πληρώσουν όσοι δουν απόψε τη συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου με τον Χούλιο Ιγκλέσιας στη Μύκονο: η τιμή κατ’ άτομο «πιάνει» τα 1.000 ευρώ!

Σου φαίνονται πολλά; Με το χιλιαρικάκι σου θα δεις τους δύο τραγουδιστές, καθισμένος σε τραπέζι με άλλους εννέα φίλους σου, πίνοντας τρία λίτρα σαμπάνια και τρία λίτρα ροζέ κρασί, συνοδευόμενα από ένα κουτάκι χαβιάρι. Αν σου φαίνεται μεγάλη η ποσότητα της σαμπάνιας και του κρασιού ή δεν θες να φας τόσο χαβιάρι, μπορείς να πάρεις ακριβώς τα μισά, πληρώνοντας 450 ευρώ.

Αν θες να πιεις απλά ένα ποτό στο μπαρ, θα σου στοιχίσει 40 ευρώ, ενώ για να πιεις το ποτάκι σου καθιστός, το τραπέζι είναι στα 250 ευρώ το άτομο. Για σένα που είσαι… κακεντρεχής και πιστεύεις ότι οι τιμές είναι στα ύψη, ο Αντώνης Ρέμος έχει ήδη σπεύσει να σου απαντήσει: «αντί να ασχοληθούν με το ότι έρχεται στη χώρα μας μια τόσο σπουδαία προσωπικότητα, κάθονται και ασχολούνται με το πόσα θα πάρει και πόσο θα κάνει το εισιτήριο και γιατί εγώ πάω κι εμφανίζομαι εκεί όπου υπάρχει ασυδοσία σε όλα, με τη σαμπάνια να… φεύγει με τα καρότσια! Κάθε χρονιά, η ίδια γνωστή γκρίνια, από τους ίδιους γνωστούς-αγνώστους και το ίδιο σκηνικό, στο οποίο πρέπει να… απολογούμαι γιατί εμφανίζομαι στο “άντρο των φοροφυγάδων”, όπως το χαρακτηρίζουν και να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας ή ρατσιστής, όπως με ήθελαν πέρσι, λόγω του καυστικού, χιουμοριστικού σχολίου που έκανα», δήλωσε την Κυριακή στην εφημερίδα «Real News».

«Από την άλλη δε στέκεται κανείς στο πόσα χρήματα αποδίδονται στην εφορία από τα όντως μεγάλα ποσά που κόστιζε το μπουκάλι η σαμπάνια, πόσο έκανε το εισιτήριο, πόσο έχει το πρώτο τραπέζι. Αφού κάποιοι, κυρίως ξένοι, έχουν και τα δίνουν, γιατί να μην τα δώσουν; Δεν κατάλαβα! Πρέπει να τα “σκάσουν” δηλαδή στο Μονακό και όχι στη χώρα μας; Ξέρεις πόσοι έρχονται ακόμα κι από το εξωτερικό για να απολαύσουν στη σκηνή το πάντρεμά μας με τον σημαντικό Χούλιο Ιγκλέσιας; Ξέρεις τι διαφήμιση είναι αυτή για τη χώρα μας; Ξέρεις ότι έρχονται δεκάδες δημοσιογράφοι από το εξωτερικό για να καλύψουν αυτό το ξεχωριστό event; Ας πάψει πια αυτή η γκρίνια, έλεος πια!», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Η σπουδαία προσωπικότητα με την αδιαμφισβήτητα μεγάλη και διεθνή καριέρα, ο Χούλιο Ιγκλέσιας δηλαδή, μαθαίνουμε πως θα πάρει περίπου 350.000 ευρώ, ενώ ο Αντώνης Ρέμος μάλλον ξέχασε τον σάλο που δημιουργήθηκε προ ετών για πάρτι στο οποίο τραγούδησε, στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, χωρίς να κοπούν αποδείξεις! Μεγάλη η καριέρα του Ιγκλέσιας, δεν λέμε, αλλά αν τραγουδούσε στο Ηρώδειο, όπως επρόκειτο να γίνει αρχικά, δεν νομίζουμε ότι θα είχε 1.000 ευρώ η είσοδος! Σωστά;

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact