ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, παραδόξως, σε ενδιαφέρει αρκετά περισσότερο από ό, τι συνήθως η γνώμη των άλλων και θα κάνεις τα πάντα να διατηρήσεις μία καλή εικόνα στην κοινωνία , αποφεύγοντας σκάνδαλα, παράλογες συμπεριφορές, υπερβολές και λάθη! Θες επιτυχία και να εκπληρώσεις φιλοδοξίες άμεσα, πράγμα που είναι απόλυτα εφικτό σήμερα, λόγω της οξυδέρκειας σου αλλά και της ώριμης αντιμετώπισης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και θες να κατακτήσεις ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα το καταφέρνεις εύκολα, απλά με την ισχυρή σου γοητεία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να αποκτήσεις το «πάνω χέρι» στην σχέση σου. χωρίς όμως να παρασύρεσσαι σε αρχηγικές και δογματικές τάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξέρεις να δουλεύεις σκληρά και θα πετύχεις αυτό που θες! Οικονομικά είσαι προσηλωμένος περισσότερο σε εκκρεμότητες που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, αλλάζει η διάθεση σου και ανανεώνεσαι με κάθε τρόπο! Έρχονται ευχάριστα νέα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν να δεις την ζωή με αισιοδοξία! Εκπληρώνεις στόχους, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο και αλλάζεις φιλοσοφία! Πες ναι σήμερα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε προτάσεις εξόδου, βόλτας, εκδρομής ή και ταξιδιού! Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς και μην αφήσεις στιγμή να πάει χαμένη! Μια ημέρα γεμάτη εμπειρίες μόλις έφτασε, για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο επικοινωνιακός τομέας, είναι αυτός που θα σου φέρει ερωτική χαρά σήμερα! Ένα μήνυμα, μία εξομολόγηση, μία είδηση, ένα τηλεφώνημα, μία γνωριμία ή μία συνάντηση, θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή και θα σου δώσει την δυνατότητα να πετύχεις έναν μεγάλο ερωτικό στόχο, που εδώ και καιρό διεκδικούσες! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για ανεξαρτησία και κόντρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, με την βοήθεια κάποιων προσώπων, θα βρεις λύσεις στα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά σου θέματα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, για κάποιο λόγο σε χαρακτηρίζουν εσωστρέφεια, μυστικοπάθεια, απαισιοδοξία και ίσως δυσπιστία σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Παραδόξως, αποφασίζεις να είσαι επιφυλακτικός, γεγονός που λειτουργεί ωφέλιμα και εποικοδομητικά για σένα, αφού μαθαίνεις ένα ή περισσότερα μυστικά που σε αφορούν και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις διαφορετικά κάποιες καταστάσεις και υποθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις και σαγηνεύεις το άτομο που επιθυμείς με έμμεσους τρόπους και αυτό το μυστήριο που αποπνέεις, σε κάνει ακόμα πιο ερωτεύσιμο και ακαταμάχητο! Αν είσαι δεσμευμένος, από την μια έχεις αυξημένη γοητεία και λίμπιντο, από την άλλη όμως, ίσως ορισμένες φορές χαλάς την αισθησιακή αυτή ατμόσφαιρα, λόγω ζήλιας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα υπάρξει ενδιαφέρον και ενασχόληση με κληρονομιές ή με τα οικονομικά του συντρόφου σου! Επαγγελματικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε θα στραφείς σε θέματα που έχουν να κάνουν με διαπροσωπικές σχέσεις, γάμο, συνεργασίες και συντροφικότητα! Θα καταφέρεις να βρεις ισορροπίες και τα βασικά σημεία που χρειάζεται να βελτιώσεις τώρα, κυρίως μέσα από εξομάλυνση επαφών και επικοινωνιών! Το αν θα πάνε καλά ή όχι, οι σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους, θα εξαρτηθεί καθαρά από την δική σου συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να αφιερωθείς στην ανάγκη σου για ουσιαστική αγάπη και βάζεις τέλος σε εφήμερους έρωτες, αφού πολύ πιθανόν να βρεις σήμερα το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ορισμένες φορές πρέπει και εσύ να υποχωρείς στις ανάγκες του συντρόφου σου, ώστε να υπάρχει, ισότητα και ισορροπία μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, επιδιώκεις βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις και το καταφέρνεις! Οικονομικά, δεν ενδείκνυται η ημέρα για συμφωνίες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, αφιερώνεσαι στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που αγαπάς, βοηθάς, προσφέρεις, συμβουλεύεις, αλλά παράλληλα είσαι ικανός να βρεις και επιπλέον χρόνο, ώστε να περιποιηθείς και εσύ τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου! Νιώθεις πολύ χρήσιμος και απόλυτα ικανοποιημένος, όταν δίνεις λύσεις και προσφέρεις τις πλούσιες γνώσεις σου, για το καλό του άλλου! Επιπλέον, η ημέρα είναι ιδανική για αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορεί να μην υπάρξει αρκετός χρόνος για έρωτα, εκμεταλλεύσου όμως, έστω και λίγες στιγμές, για να κακομάθεις τον σύντροφο σου και αυτός να ανταποδώσει τις φροντίδες και τις περιποιήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου εμφάνιση, φέρνει θαυμαστές και κατακτήσεις, που θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, δεν χρειάζεται να σε αγχώνουν τόσο πολύ! Στο τέλος όλα καλά θα πάνε! Μπορείς επίσης, να αναμένεις απρόσμενα έσοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα ο ενθουσιασμός σου και η ενέργεια σου, θα είναι πιο γοητευτικά και ακαταμάχητα από ποτέ! Αποφεύγοντας έπαρση και υπερβολές, απόλαυσε τις χαρές της ζωής, συναναστροφές με παιδιά, επιτυχίες λόγω καλής φήμης και δημιουργικότητας, διασκέδασε και καλοπέρνα! Ήρθε η ώρα για λίγη ψυχαγωγία, χαρά, λάμψη και ανεμελιά! Εκμεταλλεύσου την σημερινή σου τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σε κακομαθαίνει και σε φλερτάρει όπως τον πρώτο καιρό ξανά, εσύ όμως θες να είσαι το επίκεντρο και δεν το ανταποδίδεις, γεγονός που τον απογοητεύει! Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου, λόγω της αυτοπεποίθησης σου, αλλά και της εντυπωσιακής σου εμφάνισης με αποτέλεσμα να έχεις άπειρες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να ξεχωρίσεις και το πετυχαίνεις! Εύνοια θα υπάρξει σήμερα στα τυχερά παιχνίδια, αλλά χωρίς να το παρακάνεις με το ρίσκο!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι οικογενειακές σχέσεις, αλλά και γενικά θέματα σπιτιού και ακινήτων, θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, αγαπητέ Ζυγέ! Άρπαξε σήμερα την ευκαιρία και ανανέωσε τον χώρο του σπιτιού σου ή επιδίωξε βελτίωση και εξομάλυνση των συγγενικών σου σχέσεων. Σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, μην επαναφέρεις αρνητικά θέματα του παρελθόντος μέσα στις συζητήσεις, διότι ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, νοσταλγία και αναμνήσεις είναι το κύριο συναίσθημα στα ερωτικά σου ζητήματα σήμερα! Συγκεκριμένα, θα θελήσεις επανασύνδεση ή απλά επαναπροσέγγιση με ένα άτομο του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νοσταλγήσεις παλαιές ευτυχισμένες στιγμές με τον σύντροφο σου, τις οποίες σκέψεις πιθανόν να του τις ομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, μην είσαι αγχωμένος, αφού τελικά ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου! Τα οικονομικά του σπιτιού και της οικογένειας, πιθανόν να σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα έχεις διάθεση για επαφές, συναναστροφές και συζητήσεις, φίλε Σκορπιέ! Είσαι κοινωνικός, δημοφιλής, εύστροφος και πετυχαίνεις να είσαι εσύ το κέντρο του ενδιαφέροντος στις κοινωνικές σου δραστηριότητες! Γενικά, θα έχεις εσύ τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο και οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν ιδιαίτερα για τα ρητορικά σου ταλέντα! Τυχόν προβληματικές σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, σήμερα διορθώνονται, αρκεί να το επιδιώξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τα νέα είναι πολύ καλά για τα ερωτικά σου σήμερα και έρχονται μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις κάθε είδους, όπως και μετακινήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε επικοινωνία με το άτομο της καρδιάς σου και με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστώσεις πως όλα τα προβλήματα έχουν την λύση τους και πολλοί στόχοι, μπορούν να εκπληρωθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, διορθώνεις σχέσεις με συναδέλφους, οι οποίοι σε θαυμάζουν για τις αποτελεσματικές σου ιδέες! Μην ξοδεύεις αλόγιστα απλά για να γίνεις πιο συμπαθής!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα προτεραιότητα σου είναι η ασφάλεια! Βάζεις τέλος λοιπόν, στην ανασφάλεια και το φόβο για τα κεκτημένα σου και για τις σταθερές διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ανακτάς αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου! Το μόνο που πρέπει ίσως να περιορίσεις, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές, αλλά και υπερβολική επιμονή στις απόψεις σου, όταν συζητάς με τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πιθανόν να υπάρξουν κόντρες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σου, λόγω της αυξημένης σου ζήλιας και κτητικότητας, που μάλλον θα εκφραστούν με καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, σε διακατέχει ανασφάλεια για το άτομο σου, κυρίως λόγω μίας παρελθοντικής ερωτικής απογοήτευσης, αλλά θα καταλάβεις πως όλη αυτή η αίσθηση θα είναι εφήμερη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν υπάρχουν σήμερα ιδιαίτερες εξελίξεις, οικονομικά όμως, θα έχεις απρόσμενα έσοδα και εύνοια!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact