ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο με τον Ερμή στον Λέοντα! Πέρασε όσο πιο όμορφα σήμερα και μην πεις όχι σε μία πρόταση για διασκέδαση και ψυχαγωγία! Θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος και γι’αυτό είναι μία καλή ημέρα η σημερινή, για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά και επικοινωνιακή προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος είναι πιθανά να έχεις σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτιωμένη επικοινωνία με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε να κάνεις αγορές σήμερα, γιατί μάλλον είσαι επιπόλαια σπάταλος! Επαγγελματικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή να είναι στο Ζώδιο του Λέοντα, συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι ή σε μία υπόθεση με ακίνητα. Γενικά, η θαλπωρή του σπιτιού, θα σου δώσει αρκετή χαρά σήμερα! Είσαι πλέον σοβαρός και ώριμος και πρέπει τώρα, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, αφοσίωση στους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα! Μην παρασύρεσαι σε μία σχέση, που είχες ξεγραμμένη, πριν το σκεφτείς καλά και κυρίως πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις του πρώην σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η διαίσθηση σου, είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση, για τα προβλήματα της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις θα έχεις, χωρίς ιδιαίτερες όμως αλλαγές! Κάποια επιπλέον έξοδα θα προκύψουν για το σπίτι!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, ετοιμάσου με τον Ερμή στον Λέοντα, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς, αλλά και γείτονες! Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα χαρμόσυνο, θα σε κάνει να χαμογελάσεις ξαφνικά! Μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις! Νιώθεις απόλυτα συμπαθής και δημοφιλής, μέσα από κοινωνικές επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται άπειρες ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, εξομάλυνση σχέσεων, φλερτ και γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, είναι επιτέλους στα καλύτερα της και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για αυτά που θες εδώ και καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα βρεις την λύση για ένα οικονομικό πρόβλημα ή μία επαγγελματική εκκρεμότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, με τον Ερμή στον Λέοντα, μία επιθυμία σου εκπληρώνεται μετά από υπομονή και επιμονή από μέρους σου! Οργανώσου σωστά και κοίτα τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου, για να πετύχεις τους σκοπούς σου! Γενικά, η σημερινή ημέρα να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να αποκοπείς από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές και να μιλάς ουσιαστικά, μόνο με ανθρώπους, στους οποίους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για άπειρες αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου! Επιπλέον, συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα θα απολαύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία σοβαρή ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες, γεγονός που θα σε χαροποιήσει πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις την αναβλητικότητα, να σου φέρει επαγγελματικές απώλειες! Οικονομική εύνοια, θα είναι το αποτέλεσμα των συγκυριών σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, με την βοήθεια του Ερμή από το Ζώδιο σου, είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα εμπλουτίσει τον κοινωνικά σου κύκλο! Μπορείς να αναμένεις, καλές σχέσεις με γείτονες, με γνωστούς, αλλά και με αδέρφια! Γενικά, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα, επικοινωνίες και χαρμόσυνες μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές παρασκηνιακές ερωτικές επαφές, θα σε ανανεώσουν! Αν ήθελες να συζητήσεις κάτι ή να στείλεις ένα μήνυμα προσέγγισης, κάνε το σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα σήμερα και θα βρείτε μαζί ωφέλιμες λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, τις οποίες οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς άμεσα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα, καταφέρνεις και ενδυναμώνεις σημαντικά τον εσωτερικό σου κόσμο, το όραμα σου και τα όνειρα σου, αλλά και την διαίσθηση σου! Έρχονται αποκαλύψεις σήμερα, που θα σε ωφελήσουν, σε αρκετούς τομείς, γι’αυτό οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, σε κάθε σου δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές για σένα! Νέες γνωριμίες, επαφές και πιθανότητα να δεις διαφορετικά ένα φίλο σου σήμερα και ίσως ένας μεγάλος έρωτας γεννηθεί, μέσα από μία φιλία! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με την σχέση σου, ιδίως μέσα από ρομαντικές εκδηλώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομική εύνοια θα έχεις και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις! Στον τομέα της καριέρας, λόγω κάποιων λαθών που θα κάνεις εξαιτίας της αφηρημάδας σου, θα υπάρξουν μπελάδες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Ζυγέ, με τον Ερμή στον Λέοντα, που σε κάνει κοινωνικό και πανέτοιμο για αλλαγές, αλλά και ανατροπή! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι σαφώς πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής! Επιπλεον, με τις συμβουλές τους, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση και ωριμότητα, να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλουν γερές βάσεις στα κοινά τους όνειρα και επιδιώξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά στο εργασιακό σου περιβάλλον, απλά φρόντισε, αυτός ο έρωτας να μείνει κρυφός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προοδεύεις επαγγελματικά, αφού η απόδοση σου και οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται! Οικονομικά προσοχή, γιατί βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact