ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο φιλικό για σένα, ζώδιο του Λέοντα, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, αλλά και γενικά αυτήν την περίοδο, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να προβάλλεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να χορτάσεις θαυμασμό των άλλων, αφού θα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσετε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου, θα σου δείξει την αδυναμία του και δεν αποκλείεται να σου κάνει μία έκπληξη από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι πολλές, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες! Ίσως προτιμήσεις το φλερτ, από την ασφάλεια που σου προσφέρει μία μόνιμη σχέση αυτήν την φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αναδεικνύεις την καλή πλευρά του επαγγελματία και φυσικά την δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, προκειμένου να γίνεις αρεστός και δημοφιλής στους άλλους, ξοδεύεις αλόγιστα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε καλό μήνα! Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι σχέσεις θα συσφιχτούν ξανά! Μάλιστα, ορισμένες συγγενικές προβληματικές σχέσεις, θα εξομαλυνθούν αυτό το διάστημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να συναντήσεις άτομα από το ερωτικό παρελθόν, που έχεις να δεις καιρό, να επικοινωνήσεις μαζί τους ή ακόμα και να επιδιώξεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα! Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε απλά καταφέρνεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που έχουν να κάνουν με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κατάλληλη ημέρα για να διορθώσεις παλαιά λάθη στον εργασιακό τομέα και για να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε καλό μήνα! Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία σου δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις ένα νέο δρόμο στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες! Διψάς για γνώσεις, προβάλλεις τις δεξιότητές σου και επικοινωνείς καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία κατά την διάρκεια μίας εξόδου ή εκδρομής, είναι πολύ πιθανή σήμερα! Επίσης, φλερτ μέσω διαδικτύου, ευνοείται ιδιαίτερα τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα, να ανανεωθείτε, ακόμα κι αν χρειαστεί σήμερα να οργανώσετε μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι σωστές δημόσιες σχέσεις είναι αυτές που θα σου δώσουν ωφέλιμες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα! Ιδανική ημέρα για αγορά αυτοκινήτου ή για αγορές μέσω διαδικτύου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής με κάθε τρόπο! Μπορεί να είσαι κάπως απόλυτος στις απόψεις σου, ωστόσο οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, για να επιτύχεις να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και να τους πείσεις τους άλλους για αυτό που ουσιαστικά θες και χρειάζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο, αφού μέσα από πράξεις του, σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν αρκετά θολή και επιφανειακή μέχρι τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πιθανόν σήμερα οι αργοί ρυθμοί σου, δεν σε βοηθήσουν στους στόχους σου και στην εκπλήρωση τους! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις κάποια θέματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact