ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, μία και μόνο ματιά αρκεί, για να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινής, έμπιστος και αληθινός! Γνωρίζεις από την πρώτη στιγμή αν μία διαπροσωπική επαφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν μπορεί να σε ωφελήσει ή να σου δημιουργήσει πρόβλημα! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και βρίσκεσαι μέσα σε μία ερωτική σχέση παρασκηνιακή ή κρυφή, τότε σήμερα είναι η ημέρα σου! Μαζί με αυτό το πρόσωπο, θα ζήσετε ένα ειδύλλιο έτσι όπως το φαντάζεσαι και το θες, γεμάτο πάθος και συναίσθημα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή σήμερα στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις σου, απέναντι στο ταίρι σου, διότι μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα αρνείσαι να δουλέψεις σκληρά, γεγονός που θα φέρει πολλές εκκρεμότητες αργότερα! Οικονομικά, έφτασε η ημέρα που θα μετανιώσεις για κάποια παρελθοντικά ανούσια έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά όχι υπερβολική έπαρση! Πες ναι στην περιπέτεια, την προσωπική προβολή και την διαφορετική εμπειρία της ζωής! Παραδόξως, δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή! Προσοχή όμως! Μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από επικοινωνίες και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος και πείσμα! Γοητεύεις τους πάντες με όλο αυτό τον δυναμισμό που εκπέμπεις και είναι δύσκολο κάποιος να καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καυτές στιγμές με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις όλη σου την ενέργεια στην καριέρα και φυσικά η επιτυχία είναι σίγουρη! Οικονομικά θα υπάρξουν λάθη στην διαχείριση λόγω παρορμητικότητας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πες ναι στην επιμονή, αλλά όχι στο πείσμα και την ανούσια ξεροκεφαλιά! Αποφασίζεις να δείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου και καταφέρνεις κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Προσοχή μόνο, στις απαιτήσεις σου, οι οποίες είναι ομολογουμένως μεγάλες και υπερβολικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος αποφασίζεις να αλλάξεις την στρατηγική, με την οποία αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις! Πλέον προσπαθείς βάση της λογικής σου να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα έχει όλες τις προϋποθέσεις των ονείρων σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, διαπιστώνει πως όταν εσύ πραγματικά αγαπάς, δίνεσαι ολοκληρωτικά και δεν έχεις μάτια για άλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέτα, αναγνωρίζεται η αξιοπιστία και η τιμιότητα σου! Οικονομικά, απολαμβάνεις από το πουθενά, επιπλέον έσοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο σου, καταφέρνεις και γυρνάς εύκολα σελίδα, όταν αντιλαμβάνεσαι πως μία διαπροσωπική σχέση έχει φτάσει στο τέλος της και δεν φοβάσαι να το κάνεις αμέσως αυτό! Σίγουρα δεν μπορείς να θεωρηθείς το άτομο που βαριέται εύκολα και γρήγορα, αλλά σήμερα, θες να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα! Ιδανικοί σύμμαχοι σου, είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου δραστηριότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις έναν ξεχωριστό τρόπο να φλερτάρεις και σίγουρα προκαλείς θαυμασμό σε όποιον σε γνωρίζει! Σήμερα, ο έρωτας αποδεικνύεται για εσένα, ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι που σου δίνει ζωντάνια και χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζεις την σχέση σου με σοβαρότητα, όμως την σημερινή ημέρα θα κερδίσει η ανάλαφρη διάθεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχοι εκπληρώνονται σήμερα, με μεγάλη ευκολία! Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια, αφού σήμερα βρίσκεις λύσεις σε χρόνια προβλήματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact