ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις διορθώνονται, βελτιώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, λαμπερός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ό,τι επιθυμείς! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και κάνε επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα θα απολαύσεις τον ερωτικό τομέα, αφού οι συνέπειες θα είναι μόνο θετικές για σένα! Πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς , να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση που θα σε χαροποιήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικός και οικονομικός τομέας, είναι στα καλύτερα τους! Μόνο επιτυχία και εύνοια θα έχεις σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ικανοποιημένος και θα νιώσεις δυνατός, ψυχικά και ικανός να το πετύχεις! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις! Κινήσου παρασκηνιακά όσο μπορείς και θα βγεις σίγουρα κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι τρυφερά γοητευτικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις για σένα! Ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου δίνει χαρά! Πιθανόν μάλιστα, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει όλη σου τη ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε κρυφές σχέσεις, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι μάλλον αφηρημένος και κάνεις λάθη! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον! Οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου. Νέες φιλίες έρχονται για να μείνουν και υπάρχει και πιθανότητα για φιλικές επανασυνδέσεις και επανενώσεις, αν υπήρξαν παρεξηγήσεις παλαιότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεις και βελτιώνεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου ζωή! Οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ και καταφέρνεις και πραγματοποιείς ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο ή να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και λες και ικανοποιείς απόλυτα τον σύντροφο σου, ο οποίος μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ταπεραμέντο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, διορθώνεις σχέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες σου. Οικονομικά έχεις τύχη, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, φίλε Σκορπιέ, θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Οι προσπάθειες και οι ώριμες αποφάσεις, επιτέλους επιβραβεύονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, σε συγκινεί και μάλιστα πολύ πιθανόν, να μιλήσετε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα και για ένα μεγάλο βήμα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση επί μακρόν και δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μία πολύ αξιόλογη γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας , τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού η τύχη θα σου φέρει άπειρες επαγγελματικές ευκαιρίες, για επιτυχία! Οικονομικά παίρνεις αποφάσεις και κάνεις κινήσεις που θα σε ωφελήσουν και τώρα και στο μέλλον!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, σου δίνει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις ξανά την αισιοδοξία σου! Η κοινωνικότητα σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας σήμερα συνδέεται άρρηκτα με την περιπέτεια και την καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την γοητεία σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοείσαι ιδιαίτερα αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κάνεις μία νέα αρχή και καταφέρνεις να πετύχεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα, μετακινήσεις ή σπουδές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact