ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, φίλε Αιγόκερε, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να κάνεις σήμερα! Η τύχη είναι με το μέρος σου, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Κυνήγησε και πραγματοποίησε τις βαθιές και μεγάλες σου επιθυμίες λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ισχυρή σου διορατικότητα, αλλά και την πειθώ σου, σε επαφές και επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει πάθος και γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και κρυφούς πόθους! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τώρα ευκαιρίες για να κερδίσεις το «πάνω χέρι» στην σχέση σου, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς τώρα με ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην καριέρα, μία αποκάλυψη, θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά την πρόοδο σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα φέρει λύσεις και ευκαιρίες για κάθε σημαντική διαπροσωπική σχέση που έχεις! Αν πρόσφατα υπήρξε μία παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, σήμερα θα λυθεί, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το άλλο άτομο! Θα μπορέσεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σου και θα πάρεις σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στην ζωή σου, που θα βελτιώσουν κατά πολύ την διάθεση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρχει ανανέωση στην σχέση σου, η οποία βελτιώνεται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες ή αυτός που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς το ταλέντο σου για συνεργασία και πετυχαίνεις υψηλους στόχους! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το άγχος και την ανασφάλεια!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Παίρνεις αποφάσεις και δραστηριοποιείσαι, φροντίζοντας τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και σωματικά! Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και κοίτα να απολαύσεις την τύχη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά, διότι αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια, αφού ασχολείσαι πρώτα με τις πρακτικές σου εκκρεμότητες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η ώρα να καταφέρεις ό,τι επιθυμείς και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact