ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Την σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, ξεχνάς την λογική και γίνεσαι μάλλον νευρικός και απότομος στα λόγια σου, όπως και απρόσεκτος στις μετακινήσεις σου! Έρχονται παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, με κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις και θα πλήξεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, γεγονός που θα αποτρέψει τους άλλους, να συναναστραφούν μαζί σου. Οφείλεις λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ημέρα που θα φέρει φλερτ και νέα πρόσωπα στην ζωή σου! Ωστόσο, καλύτερα μην εμπιστεύεσαι στα τυφλά νέες γνωριμίες, λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός, αφού η οξυθυμία σου, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ρήξεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε λάθη βιαστικά και απότομη συμπεριφορά, για να μην προκαλέσεις προβλήματα στην καριέρα! Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις αγορές σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, οφείλεις να προσέξεις τις μετακινήσεις σου με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού! Οπουδήποτε κι αν έχεις σκοπό να πας, φρόντισε να είσαι απόλυτα οργανωμένος! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές, σε οποιαδήποτε μετακίνηση σου! Επίσης, σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, ίσως κάποιοι “ψάχνονται” για καυγά, αλλά εσύ οφείλεις να συγκρατηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι ακατάλληλη η σημερινή ημέρα για σοβαρές συζητήσεις στα αισθηματικά σου, αφού άλλα λες και άλλα εννοείς, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις παρεξηγήσεις και εντάσεις στην σχέση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τα νεύρα και πέρασε μία ήσυχη ημέρα με το άλλο σου μισό, χωρίς επιθετικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε οικονομικές ή επαγγελματικές συμφωνίες σήμερα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα αργότερα, να το μετανιώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, καλό θα ήταν να κάνεις υπομονή και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και δεν σε αντιπροσωπεύει και επιπλέον σε εκθέτει! Μείνε ήρεμος λοιπόν, διότι θα υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό που οφείλεις να κάνεις σήμερα, για το καλό σου, είναι να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην δίνεις περισσότερη αξία, από όσο πρέπει σε κάποια πράγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εντάσεις θα παρουσιάσει σήμερα ο ερωτικός τομέας, λόγω καυγάδων που ξεκίνησαν από ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία και καταπίεση! Μην τραβάς καταστάσεις στα άκρα και θα δεις ότι όλα θα ηρεμήσουν ξανά! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε υπερβολικό ενθουσιασμό απέναντι σε νέες γνωριμίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικές απώλειες θα υπάρξουν, εκεί που δεν θα το περιμένεις, λόγω απρόσεχτων λαθών που έκανες! Τεταμένο το κλίμα θα είναι και στα επαγγελματικά σου, με ορισμένους συναδέλφους σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σήμερα, θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους γύρω σου, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε ένταση, λόγω της όψης! Είναι κρίμα λόγω νευρικότητας και παρορμητισμού, να προκληθούν ρήξεις σε σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, γι’αυτό κάνε υπομονή, έστω την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πολλά θα είναι τα προβλήματα σήμερα στην συντροφική ζωή. Λεκτικές γκάφες, ασυνεννοησία και νεύρα, θα πλήξουν την σχέση σας, αν δεν κάνεις υποχωρήσεις και αν δεν γίνεις πιο διαλλακτικός! Αν είσαι ελεύθερος, γίνε λίγο πιο καχύποπτος απέναντι σε νέες γνωριμίες και όχι τόσο προκλητικός στο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες σου στον επαγγελματικό χώρο, πλήττονται από καυγάδες και κόντρες! Μην κάνεις υπερβολικά έξοδα σήμερα, αν δεν το σκεφτείς πρώτα καλά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact