ΕΛΛΑΔΑ

Tίρανα & Κόσοβο εκτός ελέγχου: «Κινδυνεύουμε από τους Έλληνες & τους Σέρβους»

Μίσος κατά του Ελληνισμού στάζουν οι Αλβανοί. Ο εχθρός τους είναι οι Έλληνες και οι Σέρβοι. Αυτό το αποδεικνύουν όπου και εάν σταθούν και βρεθούν.

Κόσοβο και Τίρανα, με την υποστήριξη της Δύσης, σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα και θέλουν να δημιουργήσουν ισχυρές ενοπλές δυνάμεις, καθώς τα επόμενα χρόνια οδεύουμε προς αλλαγές συνόρων.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΟΒΑΡΩΝ

Η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου έχει λάβει τις τελικές προετοιμασίες για την τελετή της ίδρυσης του στρατού και ο πρωθυπουργός έχει, ήδη, αποστείλει προσκλήσεις για την εκδήλωση σύμφωνα με την «Gazeta Blic», την οποία επικαλείται σκοπιανό δημοσίευμα.

Οι προσκλήσεις αναφέρονται στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο στρατόπεδο «Αντέμ Γιασάρι» στην Πρίστινα.

Ο υπουργός Παιδείας του Κοσσυφοπεδίου, Μουχάμετ Κελμέτι, στο Facebook κάλεσε όλους τους Αλβανούς, όπου και αν ζουν, να στηρίξουν οικονομικά τη δημιουργία του στρατού του Κοσόβου για αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού.

Ο ίδιος στο σημείωμά του επισημαίνει ότι υπάρχουν απειλές από το βορρά και το νότο και ότι οι Αλβανοί βρίσκονται μεταξύ των επιθέσεων των Σέρβων και των Ελλήνων νεοφασιστών!

‘Ολα αυτά συμβαίνουν με τις ευλογίες του Ερντογάν. Ενώ οι διαδηλώσεις των φοιτητών έχουν παραλύσει τα Τίρανα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα αναχώρησε ξαφνικά για την Τουρκία.

Προφανώς κλήθηκε εκτάκτως από τον Τούρκο πρόεδρο. Από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού δεν ανακοινώθηκε η αναχώρησή του στην Τουρκία, αλλά η επίσημη ιστοσελίδα της τουρκικής προεδρίας, αναφέρει για την συνάντηση Ερντογάν- Ράμα, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

Την ίδια στιγμή, δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τα Τίρανα κατά της Ελλάδας.

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για τον Κατσίφα και δηλώσεις εναντίον των Ελλήνων πρωταγωνίστησαν και σήμερα στην αλβανική τηλεόραση.

Μάλιστα, οι γείτονες πήγαν την ανθελληνική τους εκστρατεία ένα βήμα παραπέρα διοργανώνοντας εκδήλωση για την… κατάκτηση της Τσαμουριάς.

Την ίδια ώρα που η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα σπάραζε πάνω από τον τάφο του παιδιού της, οι Αλβανοί σκύλευαν τη μνήμη του, μεταδίδοντας προκλητικά ρεπορτάζ μπροστά ακριβώς από το μνήμα του!

Ονειρεύονται τη Μεγάλη Αλβανία

Μετά την επιχείρηση «αποδομήστε τον Κατσίφα», προχώρησαν στο σχέδιο «Μεγάλη Αλβανία». Διοργάνωσαν έκθεση φωτογραφίας στο Δυρράχιο με τίτλο «Σας μιλάει η Τσαμουριά». Πρωτοστάτης ο 93χρονος Τσάμης φωτογράφος Σκεντέρ Μπεκίρι, ιδρυτής της οργάνωσης «Τσαμουριά».

Η έκθεση υποδέχεται τους επισκέπτες με έναν χάρτη της «Μ. Αλβανίας». Η φράση «γενοκτονία από τους Έλληνες» πρωταγωνιστεί στο χώρο. Παρουσιάζουν φωτογραφίες σημαντικών προσωπικοτήτων που υποτίθεται έπεσαν για την Τσαμουριά.

Άνθρωποι των τεχνών, μικρά παιδιά αλλά και… γραφικές προσωπικότητες ακούν από τα ηχεία την ιστορία των… αθώων Τσάμηδων. Η προκλητική έκθεση θα κάνει .περιοδεία σε όλη την Αλβανία.

Οι Αλβανοί οργανώνονται. Ο Ελληνισμός θα πρέπει να απαντήσει άμεσα σε αυτές τις προκλήσεις. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει κάποιοι να ξυπνήσουν στην Αθήνα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact