ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Το δράμα του Γιάννη Βαρδη: Μπαμπά, είσαι ένας θεός …

Θερμές ευχές από τον γιο στον πατέρα, που χθες είχε τα γενέθλιά του, τους τελευταίους μήνες όμως δοκιμάζεται σκληρά από την ασθένειά του και δίνει τη δική του μάχη για να τη νικήσει. Ο Γιάννης Βαρδής, θέλοντας μία ακόμη φορά να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του, ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο twitter και το Instagram ένα μήνυμα αγάπης προς τον πατέρα του, Αντώνη, αποκαλώντας τον «μικρό θεό». Ο γιος του σημαντικού μουσικοσυνθέτη χθες τα ξημερώματα (7 Αυγούστου), την ημέρα δηλαδή που ο Αντώνης Βαρδής συμπλήρωσε τα 66 χρόνια του, έγραψε με κόκκινα γράμματα πάνω σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ένα συγκινητικό μήνυμα, που βρήκε αμέσως διαδικτυακή ανταπόκριση από φίλους και γνωστούς. «Γιατί ένας θεός μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Και εσύ είσαι ένας μικρός θεός. Χρόνια πολλά! Σε αγαπάμε» έγραψε ο Γιάννης, που από την πρώτη στιγμή που ο πατέρας του μπήκε στο νοσοκομείο βρίσκεται στο πλευρό του και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τον εμψυχώσει, ώστε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο νεαρός τραγουδιστής είχε συγκλονίσει ανεβάζοντας μια δική του φωτογραφία, με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο ή το «δεύτερο σπίτι μου», όπως το αποκάλεσε. Τον είδαμε σε ένα άχαρο «σκηνικό», με αναπηρικά καροτσάκια, τη στιγμή που ο πατέρας του αναβαίνει μεγάλο γολγοθά, παρουσιάζοντας προβλήματα παράλυσης στη δεξιά πλευρά του και δίνει μεγάλη μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο Αντώνης Βαρδής παλεύει με το γνωστό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο έχασε ξαφνικά τη φωνή του.

Από τότε έως σήμερα η εξέλιξη της υγείας του παρουσιάζει διάφορα σκαμπανεβάσματα (να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου έναν χρόνο χειρουργήθηκε σε κλινική στο Ανόβερο της Γερμανίας, ενώ τον περασμένο Μάιο οδηγήθηκε εσπευσμένα σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας) και οι θεράποντες ιατροί του κάνουν τα πάντα προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact