ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Το μοντέλο με το θλιμμένο βλέμμα που αναστατώνει τις γυναίκες

Αν ζούσε την εποχή που γινόταν το casting για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ», ο Φράνκο Τζεφιρέλι πιθανότατα θα τον είχε επιλέξει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σχήμα προσώπου, μαλλιά και γένια,

αλλά κυρίως το θλιμμένο βλέμμα του θα έκαναν «ιδανικό Ιησού» τον Μπεν Νταλχάουζ. Το μοντέλο από τη Σουηδία, που κάνει καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες, θεωρείται ένας από τους άντρες που

«κολάζουν» τον γυναικείο πληθυσμό. Οι θαυμάστριές του δεν περιορίζονται στο να «σκανάρουν» το κορμί του. Εκείνο που μένει στη μνήμη τους είναι το θλιμμένο βλέμμα, που άλλωστε συνέβαλε πάρα πολύ στην ανάδειξή του στο στερέωμα των μοντέλων.
Από τότε που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φωτογραφία του Σουηδού μοντέλου με επιμελώς ατημέλητα τα μακριά μαλλιά του και με τα μάτια του να κοιτάζουν κατευθείαν στον φακό, όχι μόνο κέρδισε τον τίτλο του πιο ωραίου άνδρα του πλανήτη, αλλά και του πλέον περιζήτητου μοντέλου.

Μεγάλοι σχεδιαστές τού πρότειναν όχι μόνο να ανέβει στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες τους, αλλά και να κάνει διαφημιστικά spots ή φωτογραφίσεις με ρούχα, αξεσουάρ ή οτιδήποτε άλλο πωλείται.

Η λεζάντα που συνοδεύει φωτογραφίες του στο EliteDaily γράφει: «Το θλιμμένο πρόσωπό του είναι ίσως το πιο σέξι του πλανήτη». Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που συμφώνησαν με τον χαρακτηρισμό.

Προσφάτως ο Μπεν Νταλχάουζ ήταν το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας των ρολογιών πολυτέλειας Brathwait. Η φωτογράφιση έγινε στην Κολονία της Γερμανία από τον γνωστό φωτογράφο Εσρα Σαμ, ο οποίος συνέβαλε στην ανάδειξη του μοντέλου. Από τότε υπήρξαν πολλά αφιερώματα στον όμορφο Σουηδό, ο οποίος διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact