ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Το υπερθέαμα της Lady Gaga! Φόρεσε την Ελληνική σημαία!

Την παρθενική της εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία ξεσήκωσε τους φανατικούς της σε ένα δίωρο σόου-υπερπαραγωγή στο ΟΑΚΑ.

Περίπου 20.000 θαυμαστές την υποδέχτηκαν, λίγο μετά τις 9.15 μ.μ. στη σκηνή του ΟΑΚΑ, για μία φαντασμαγορική συναυλία που περιελάμβανε μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και… ομιλίες με αναφορές στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό!

Η Lady Gaga εμφανίστηκε με 8 διαφορετικά outfit και 9 περούκες στην τεράστια σκηνή που στήθηκε στο στάδιο ΟΑΚΑ και ονομάζεται «Χοντρή Κυρία».

Σε μία απ’τις εμφανίσεις της φόρεσε καρέ περούκα σε πλατινέ χρώμα και τραγούδησε έχοντας την ελληνική σημαία τυλιγμένη πάνω της! «Εσείς είστε η έμπνευσή μου τα τελευταία 7 χρόνια» είπε και συνέχισε να τραγουδά. «Περίμενα τόσο καιρό να βρεθώ εδώ. Να σταθώ μπροστά σας και να σας πω είμαι η Lady Gaga! Εσείς έχετε εμπνεύσει εδώ και αιώνες όλον τον κόσμο και δώσατε τα φώτα του Πολιτισμού και των Τεχνών για χιλιάδες χρόνια. Εσείς είστε τα πάντα. Η ιστορία, η δημιουργία η τέχνη! Πρέπει να σας εξυμνούμε. Εφόσον ο Παρθενώνας αντέχει ακόμη, μπορείτε και εσείς»!

Παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε σχέση με… Έλληνα και μάλιστα πως εργάστηκε σε τρία ελληνικά εστιατόρια στην Αμερική. «Είστε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη», φώναξε και συνέχισε το χορευτικό…

Οι μισογεμάτες κερκίδες του ΟΑΚΑ…

Πάντως, οι κερκίδες του σταδίου ήταν άδειες στην πλειονότητά τους, καθώς περισσότεροι από 20.000 θαυμαστές παρακολούθησαν τη συναυλία… Αντιθέτως το ΟΑΚΑ ήταν ασφυκτικά γεμάτο στις εμφανίσεις των θρυλικών U2 και των Red Hot Chili Peppers…
Λιποθυμίες και ουρές επωνύμων για την είσοδο στο ΟΑΚΑ

Από νωρίς κατέφτασαν στο ΟΑΚΑ η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η τραγουδίστρια Σάγια, η Τάμτα, ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, η Νικολέττα Ράλλη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Νόνη Δούνια, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Άννα Φόνσου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Τατσόπουλος, η Πηγή Δεβετζή, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο Άνθιμος Ανανιάδης κ.α..

Η συναυλία, με τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι. Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το πλατινένιο νέο άλμπουμ της με τίτλο «Artpop», το οποίο ανέβηκε στο Νο1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Η σκηνή ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Παχιά Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ., το ύψος 21μ., και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Είναι εξοπλισμένη με δυο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

Μετά την Αθήνα, η Lady Gaga θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της ώς τις 24 Νοεμβρίου σε: Αμβέρσα, Άμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Σέφιλντ και Νιούκαστλ.

Με την ελληνική σημαία στους ώμους

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact