ΖΩΔΙΑ

Τον ερχόμενο μήνα αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν στον έρωτα

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Σεπτέμβρη, που τα ερωτικά σχεδόν όλων των ζωδίων είναι είτε θετικά, είτε…στάσιμα, αλλά τον ερχόμενο μήνα θα έχουμε εξελίξεις!

Από τις 4 Οκτωβρίου ο Άρης, θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού προκαλώντας εντάσεις, έριδες, ρήξεις τόσο σε αισθηματικές σχέσεις όσο και σε συνεργασίες.

Ιδιαίτερα το 1ο και το 2ο δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα έχετε γεγονότα, εξελίξεις που θα προκαλέσουν νευρικότητα και ένταση στον τομέα των σχέσεών σας.

Ποιοι ευνοούνται

  • Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες του 2ου και 3ου δεκαημέρου
  •  Ταύροι, Σκορπιοί του 2ου και 3ουδεκαημέρου
  •  Παρθένοι – Ιχθύες 2ου και 3ου δεκαημέρου
  • Καρκίνοι – Αιγόκεροι 1ου και 2ουδεκαημέρου (με προϋποθέσεις ανάλογα με αστρολογικό χάρτη)

Οι  Πιεσμένοι στα αισθηματικά τον Οκτώβριο

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι (διέξοδοι και ευκαιρίες υπάρχουν για αρκετούς από εσάς, εξαρτώνται ωστόσο από το προσωπικό σας ωροσκόπιο). Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 1ουδεκαημέρου (ανάλογα με τον αστρολογικό χάρτη σας)

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, ως και τις 8 Οκτωβρίου. Σε αυτές τις μέρες του έτους, έκδηλη είναι η ανάγκη για ζεστασιά, αρμονία και συντροφικότητα, όμως ήδη από την πρώτη ημέρα του μήνα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα  δοκιμάσει αισθητά τον τομέα των σχέσεων,  βγάζοντας στην επιφάνεια ζήλειες, πάθη, εμμονές αλλά και αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν.

Η τάση χειραγώγησης και επιβολής θα είναι έκδηλη στον τομέα των σχέσεων,  ενώ κάποια πάθη θα αποδειχθούν αυτοκαταστροφικά. Η τάση αυτή είναι πιο έκδηλη για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου ωστόσο, ευκαιρίες ερωτικής ανανέωσης θα μπορέσουν να έχουν οι Δίδυμοιτου 3ου δεκαημέρου, ενώ οι Λέοντες, Τοξότες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, στις αρχές του μήνα έχουν την άνεση να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν, να φλερτάρουν  αλλά και να χαρούν μέσω της επαφής τους με το ταίρι τους ή με μία νέα γνωριμία για τους ελεύθερους.

Από τις 8 έως τις 31 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της αδυναμίας της τον Σκορπιό, το πάθος θα είναι έκδηλο στις ερωτικές σχέσεις ενώ η αρμονία μέσω της συντροφικότητας θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Θα δούμε αρκετά παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις, ενώ η ζήλεια, η ίντριγκα, το παρασκήνιο, οι αποκαλύψεις θα κάνουν τις ημέρες αυτές του φθινοπώρου αρκετά παθιασμένες.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, πιο ευνοημένοι στα αισθηματικά τους ως το τέλος του μήνα θα σταθούν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact