ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκος κομάντο: Κάναμε θηριωδίες στους Κούρδους, κόβαμε μέλη του σώματος των νεκρών

«Κρεμούσαμε στο λαιμό μας τα αυτιά και τις μύτες ανταρτών και αμάχων»

Τουλάχιστον σοκαριστική είναι η μαρτυρία από Τούρκο κομάντο για τις φρικαλεότητες της Τουρκίας κατά των Κούρδων. Ο Ιμπραήμ Γιαϊλαλί είναι Τούρκος πρώην στρατιωτικός ο οποίος έχει λάβει άσυλο στην Ελλάδα.

«Αυτά που κάνει ο Isis εμείς τα κάναμε από την δεκαετία του ’90», αποκαλύπτει, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha. Ο Τούρκος κομάντο τονίζει πως η Τουρκία δεν θέλει να εξαφανίσει το ΡΚΚ αλλά να εξαλείψει τους Κούρδου

«Διαπράξαμε εγκλήματα πολέμου. Κόβαμε μέλη του σώματος των νεκρών του PKK», αποκαλύπτει ο πρώην στρατιωτικός των τουρκικών ειδικών δυνάμεων που περιγράφει με απόλυτη λεπτομέρεια τις θηριωδίες απέναντι στους Κούρδους αντάρτες αλλά και άμαχους.

«Κόβαμε τη μύτη και τα αυτιά των νεκρών ανταρτών και αμάχων. Τα κρεμούσαμε στο λαιμό μας. Κόβαμε το κεφάλι τους και βγάζαμε φωτογραφίες. Κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου είχαν κόψει το κεφάλι νεκρού και το κρατούσαν στο χέρι. Εμείς στην δεκαετία του 90 κάναμε ακριβώς το ίδιο. Αυτά που κάνει ο isis εμείς τα εφαρμόζαμε όταν ήμασταν στρατιώτες την δεκαετία του 90 σε κουρδικές περιοχές και πόλεις» τονίζει.

«Ένα τραυματία αντάρτη ο οποίος μιλούσε τον βάλαμε σε ελικόπτερο. Το είδα με τα μάτια μου. Τον έριξαν στο κενό από το ελικόπτερο. Εισβάλλαμε κρατώντας δοχεία καυσίμων για να κάψουμε τα χωριά. Χτυπούσαμε τους κατοίκους για να φύγουν και πυρπολήσαμε τα χωριά τους. Μάλιστα ένα παιδί σκοτώθηκε από τις φλόγες μέσα στο σπίτι«, αποκαλύπτει,

«Θέλουν να εξοντώσουν τους Κούρδους»

Στις μάχες κατά των Κούρδων αιχμαλωτίστηκε και έμεινε κρατούμενος των ανταρτών του ΡΚΚ για δυο χρόνια. Όπως λέει τότε συνειδητοποίησε τα εγκλήματα που είχε πράξει ως Τούρκος στρατιώτης.

«Ο στόχος τους δεν ήταν το ΡΚΚ, ο στόχος τους ήταν οι Κούρδοι, να εξοντώσουν το κουρδικό λαό. Στόχος είναι η ισλαμοποίηση της περιοχής μαζί με την Τουρκία».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact