ΖΩΔΙΑ

Τα τρία ζώδια που θα… δουν τη ζωή τους να αλλάζει με την πανσέληνο των επόμενων ημερών

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις, και οι πανσέληνοι είναι η απόδειξη. Κάποια ζώδια ετοιμάζονται να δουν συνταρακτικές αλλαγές στη ζωή τους, με την πανσέληνο των επόμενων ημερών.

Σε αυτό το σημείο του σεληνιακού κύκλου, οι αποκαλύψεις για κάποια ζώδια έγιναν και οι αλήθειες αποκαλύπτονται -σαν λάμψη φωτός που ρίχνει φως σε όλες τις σκιές.

Η πανσέληνος των Κυνηγών, όπως ονομάζεται η πρώτη πανσέληνος μετά από αυτή την πανσέληνο που πραγματοποιείται κοντά στην φθινοπωρινή ισημερία και η οποία θα γίνει στις 14/10, μόλις στις 00:06 ώρα Ελλάδας, θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Τοξότες.

Το ζώδιο του Κριού… πετάει

Κερδίζετε ένα βαθύτερο επίπεδο ανεξαρτησίας και αλήθειας.

Αυτή είναι η στιγμή σου, Κριέ, γιατί είναι η πανσέληνός σου. Η πανσέληνος θα γεμίσει το ζώδιο του Κριού με αυτογνωσία και εμπιστοσύνη. Πετάς, οι δυνατότητές σου επεκτείνονται. Στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να αφήσεις πίσω τον πρώην εαυτό σου και να αγκαλιάσεις την ιδέα ενός νέου. Το παρελθόν σου θα είναι πάντα μέρος σου, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ελέγχει το μέλλον σου. Αφησε αυτή την πανσέληνο να είναι το κατευθυντήριο φως και η επιβεβαίωση που ψάχνεις.

Για το ζώδιο του Λέοντα έρχονται αλλαγές

Αγκαλιάζετε το άγνωστο και ανοίγουν τα μάτια σας.

Είναι εύκολο να παγιδευτεί κάποιος σε μια ρουτίνα και να αφήσει τις ημέρες και το χρόνο γενικότερα να περνά. Όχι, όμως, ένας Λέοντας. Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα ήρθε η ώρα να αφήσουν πίσω τους άκαμπτες πεποιθήσεις και τη μονοτονία γιατί ποτέ δεν θα μεγαλώσουν αν δεν επιτρέψουν στον εαυτό σας να αλλάξει. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να πει κάθε Λέοντας «ναι» στις τρομακτικές αλλά και συναρπαστικές νέες ευκαιρίες, να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να κλείσει το επόμενο ταξίδι του προς έναν νέο ενδιαφέροντα και διαφορετικό προορισμό. Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί; Δεν είναι αυτό το ενδιαφέρον;Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact