ΑΠΟΨΕΙΣ

Τρομοκρατικό κτύπημα φέρνει θερμό επεισόδιο;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Μια έκτακτη και άκρως αποκαλυπτική είδηση δημοσίευσα στην Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 στη στήλη μου “Τσουκνίδα” και στην οποία πέραν των άλλων συγκλονιστικών αποκαλύψεων, επεσήμανα ότι αξιόπιστη και υψηλότατη πηγή μου εκ του εξωτερικού μου αποκάλυπτε με ιδιαίτερη ανησυχία:

«…είναι σε εξέλιξη θερμό επεισόδιο σε βραχονησίδα στο Αιγαίο Πέλαγος! Εξ ου και οι πρόσφατες δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, που ενδεχομένως έχουν τις κατάλληλες πληροφορίες»!

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όμως, δεν πέρασαν παρά πέντε (5) ημέρες, μόνο, και ήλθε να μας επιβεβαιώσει ο Αντιπρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος, των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Παναγιώτης Σγουρίδης! Ο οποίος δήλωσε μεταξύ των άλλων σε ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών με αφορμή το ενδεχόμενο της καθυστέρησης της κύρωσης από τη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών:

«Μπορεί να συμβούν γεγονότα! Τι θα μπορούσε να συμβεί; Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν»!

Θα προηγηθεί τρομοκρατικό χτύπημα πριν από το θερμό επεισόδιο;

Σήμερα θα σας καταστήσω κοινωνούς μιας ακόμη αποκλειστικής είδησης και η οποία είναι συνέχεια της προηγούμενης! Και για την οποία, απεύχομαι να υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα επιβεβαίωσης! Αλλά, υποχρέωσή μας είναι η δημοσίευσή της, προκειμένου να ενημερωθούν οι επαΐοντες της ελληνικής Πολιτείας!

Η υψηλότατη λοιπόν πηγή μας, μας ενημέρωσε ότι σχεδιάζεται να προηγηθεί αυτού του “θερμού επεισοδίου” στο Αιγαίο Πέλαγος, που σκοπό έχει να δημιουργήσει καθεστώς “νέων Ιμίων”, ούτως ώστε να αναγκαστούμε να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, για την συγκυριαρχία και την συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, μια τρομοκρατική επίθεση!

Από τη στιγμή που ένα τρομοκρατικό χτύπημα και ακολούθως ένα θερμό επεισόδιο, θα βρουν την κυβέρνηση πολύ ευάλωτη και ενδεχομένως αδυνατισμένη, για να τη σύρουν ΗΠΑ και Τουρκία σε διαπραγματεύσεις! Βεβαίως, για μια ακόμη φορά υπό τη μορφή του “ηττημένου”!

Άλλωστε το ίδιο ακριβώς δεν έγινε πριν από 22 χρόνια στις βραχονησίδες των Ιμίων, όταν αμφισβητήθηκε η εκεί θαλάσσια ελληνική κυριαρχία και η μετατροπή της περιοχής σε “γκρίζα ζώνη”;

Στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ο Ναύαρχος Αποστολάκης;

Ταυτόχρονα εμείς, θα πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τη δήλωση που έκανε προ ημερών ο Α΄ ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, μετά την επιστροφή του από την Ουάσινγκτον, όπου συμμετείχε στην έναρξη του στρατηγικού διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ:

«Αν κληθούμε να πολεμήσουμε κατά της Τουρκίας, κανείς δεν θα ΄ρθει στο πλάι μας. Σ΄ αυτό τον πόλεμο θα είμαστε μόνοι μας»!

Όπερ σημαίνει, αποκωδικοποιώντας αυτήν τη δήλωση, πως οι ΗΠΑ που πασχίζουν να επαναφέρουν την Τουρκία υπό την απόλυτη στρατηγική επιρροή τους, σε ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο Πέλαγος θα το παίξουν “Πόντιος Πιλάτος”, όπως ακριβώς και στα Ίμια!

Ωστόσο, το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι, η θέση που θα λάβει ο Α΄ ΓΕΕΘΑ, ο οποίος προαλείφεται για αντικαταστάτης του Πάνου Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ!

Γιατί επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ, ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και κάνοντας αυτή την αιχμηρή δήλωση, όπου αποκαλύπτει την ουδετερότητα των ΗΠΑ σε περίπτωση θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδος, υποδηλώνεται μια διπλή ανάγνωση!

Ο Α΄ ΓΕΕΘΑ θα είναι στην περίπτωση αυτού του θερμού επεισοδίου, ένας νέος Ναύαρχος Χρήστος Λυμπέρης της κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη, οι οποίοι παραχώρησαν ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ή θα σηκώσει το υψηλό ανάστημά του εκ της κορυφαίας θέσεως που κατέχει, αναλογιζόμενος το στρατιωτικό του όρκο υπέρ της προασπίσεως της ακεραιότητας της Πατρίδος και έτσι, θα χαλάσει το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της Ελλάδος μας;

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact