Βίαια εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Βίαια εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Η μακάβρια βόλτα του 31χρονου Θανάση Αρβανίτη στη Σαντορίνη με το κεφάλι της φίλης του στο χέρι, η σφαγή πέντε ανθρώπων στη Θάσο από τον Θεόφιλο Σεχίδη τον Αύγουστο του 1996 και η εν ψυχρώ δολοφονία τριών κυνηγών στη Φθιώτιδα από τον Ηλία Λιασκώνη πριν από δώδεκα χρόνια είναι μόνο μερικά από τα τρομακτικά εγκλήματα του καλοκαιριού. Ακόμη και η φρικτή δολοφονία Ταχτσή έγινε κάποιον μαύρο Αύγουστο. Τα «ματωμένα φεγγάρια» του Αυγούστου φωτίζουν τις σκοτεινές πλευρές της ψυχής και οδηγούν στις πιο αποτρόπαιες εγκληματικές ενέργειες.

Ο Αύγουστος των άγριων εγκλημάτων

1 Σαντορίνη 2008
Κρατούσε το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του

Στις 3 Αυγούστου 2008, η Ελλάδα «παγώνει» από την… περατζάδα στα σοκάκια του χωριού Βούρβουλο, κοντά στα Φηρά Σαντορίνης, του 31χρονου μάγειρα Θανάση Αρβανίτη, ο οποίος κρατούσε επιδεικτικά στο χέρι το κομμένο κεφάλι της συζύγου του, της 25χρονης δασκάλας Αδαμαντίας Κάρκαλη! Ο δράστης, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τη γυναίκα του στο σπίτι τους, τη μαχαίρωσε επτά φορές με πέντε διαφορετικά μαχαίρια και ενώ ακόμη ήταν εν ζωή την αποκεφάλισε, αφού πρώτα έκοψε το κεφάλι του σκύλου που είχαν ως κατοικίδιο!

Ο Αύγουστος των άγριων εγκλημάτων

Ο ίδιος πήρε το κεφάλι του θύματος από τα μαλλιά, το μαχαίρι στα χέρια και περπατούσε αμέριμνος στον δρόμο…

Σε απόσταση 800 μέτρων εντοπίσθηκε από δύο περιπολικά, αφού οι περίοικοι είχαν τηλεφωνήσει στην αστυνομία για τις φωνές που άκουγαν την ώρα του φόνου. Οταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ο 31χρονος χτύπησε έναν αστυνομικό με το μαχαίρι, ενώ ένας άλλος ένστολος τον πυροβόλησε τρεις φορές στο στήθος. Ο 31χρονος, τραυματισμένος, πέταξε σαν… μπάλα το κεφάλι της συζύγου του από το παράθυρο του περιπολικού και εκμεταλλευόμενος τον… τρόμο των αστυνομικών κατόρθωσε να ξεφύγει πρόσκαιρα. Στη συνέχεια προκάλεσε τροχαίο με δύο τραυματίες και πυροβόλησε εναντίον άλλου αστυνομικού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα