ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Χειρουργός απολύθηκε αφού άφησε άντρα στείρο «κατά λάθος»


Ο ασθενής είναι ακόμη σε θέση να αποκτήσει παιδιά με τεχνητή γονιμοποίηση, ωστόσο δεν θα τα καταφέρει ποτέ με φυσιολογικό τρόπο

Ένας άντρας εισήχθη στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας, όμως ο γιατρός που ανέλαβε να τον χειρουργήσει τον άφησε… κατά λάθος στείρο! Ο γιατρός, όπως ήταν αναμενόμενο, σήμερα δηλώνει… άνεργος, αφού παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερε να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον ασθενή του.

Ο γιατρός από λάθος του, τον υπέβαλε σε βαζεκτομή. Αυτό σημαίνει -για τον εν λόγω ασθενή- ότι παρόλο που είναι ακόμη σε θέση να αποκτήσει παιδιά με τεχνητή γονιμοποίηση, ωστόσο δεν θα τα καταφέρει ποτέ με φυσιολογικό τρόπο.

Το τρομακτικό λάθος συνέβη όταν ο άνθρωπος βρέθηκε για μια μικρή επέμβαση στο Broadgreen, στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ. Το νοσοκομείο ζήτησε «συγγνώμη» από τον ασθενή – αλλά τώρα είναι αργά! Ο ασθενής μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα από 100.000 λίρες ως αποζημίωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που σημειώνεται στο νοσοκομείο, αφού και ο ίδιος ο ο Δρ Peter Williams, διευθυντής στο νοσοκομείο Broadgreen, δήλωσε σχετικά: «Η ουρολογική κλινική μας φροντίζει περισσότερους από 4.000 ασθενείς ετησίως. Έχουμε εξαιρετικούς γιατρούς που αντιμετωπίζουν τις πιο δύσκολες ουρολογικές περιπτώσεις. Τους τελευταίους 12 μήνες, πέντε σοβαρά επεισόδια συνέβησαν στην ουρολογική κλινική μας και αναφέρθηκαν στα αρμόδια όργανα. Είμαστε ακόμη στη διαδικασία της διερεύνησης. Δεν μπορώ να σχολιάσω τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών σε αυτό το στάδιο. Η ασφάλεια των ασθενών είναι πάντα η προτεραιότητά μας». 

Τέλος, να σημειωθεί πως η απολίνωση των σπερματικών πόρων (βαζεκτομή) είναι μια μικροεγχείριση, που γίνεται στον άνδρα και η οποία προκαλεί σίγουρη και αποτελεσματική αντισύλληψη.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact